Ken je Michiel en Sibel nog uit ‘Ik vertrek’? Zó gaat het nu met ze

De ex-geliefden emigreerden alsnog samen naar Frankrijk

Zaterdagavond waren in Ik vertrek de ex-geliefden Michiel (42) en Sibel (24) te zien. Toen de twee nog erg verliefd waren, besloten ze om samen naar Frankrijk te emigreren. Er waren behoorlijk wat bijzonderheden op te merken aan dit stel, en natuurlijk bleef dat ook op social media onder de kijkers niet onopgemerkt.

Met Michiel als de ICT’er en Sibel als paardenfluisteraar waren heel wat kijkers behoorlijk in de war.

Leeftijdsverschil
In het vermakelijke tv-programma Ik vertrek volgen we mensen die besluiten om naar het buitenland te emigreren. En Michiel en Sibel? Die besloten om naar Frankrijk te verhuizen om daar een oude boerderij op te knappen en deze om te bouwen tot groepsaccommodatie. Hier zouden workshops en trainingen worden gegeven. Als eerst waren de kijkers verbaasd over het feit dat de twee zoveel verschilden in leeftijd.

Gestrande relaties
Maar daar houdt het niet bij op: Sibel heeft inmiddels namelijk een nieuwe vriend, Ed. Ook Ed is net als Michiel een stuk ouder dan Sibel, maar verhuisde níet mee naar Frankrijk. Goed, om het nóg ingewikkelder te maken; de relatie met Ed strandde ook en met ex-vriend Michiel liep de gehele verbouwing niet zoals gehoopt. Omdat ze alles zelf wilden doen duurde de opening langer dan verwacht. Anderhalf jaar later was Bély Bas dan eindelijk in business.

Toekomstplannen
Vastberaden en met veelbelovende toekomstplannen wil het ex-stel de zaak voort zetten. En of ze spijt hebben van de emigratie naar Frankrijk? Zeker niet. Zo laten ze weten: “We hebben geen behoefte om terug te gaan naar Nederland. Het contact met familie en vrienden is eigenlijk veel intensiever geworden – als ze langskomen dan ben je direct een paar dagen samen wat alle tijd geeft voor verdieping.” Veel kijkers van de aflevering vonden het ex-stel raar en bijzonder, maar toch waren er ook een hoop juist erg lovend over Michiel en Sibel. “Mooie aflevering, zo kan het dus ook in plaats van  ruzie en rare taferelen en drama toch?”

Lees ook: Er komt een remake van de film Overboard!

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: AVROTROS | Beeld: videostill