Hilarisch: deze moeders steken de draak met moderne badpakken

badpakken

‘Rot op met je touwtjes’

Wie op zoek is naar een nieuw badpak, komt hoogstwaarschijnlijk excentrieke exemplaren tegen in de winkel. Waar het vroeger ging om een badkostuum dat de buik en rug verhult, is dat anno 2018 zeker niet het geval. Blote buiken, blote ruggen en veel touwtjes, heel véél touwtjes zijn de trend du moment. Iets waar lang niet iedereen blij mee is. Gelukkig zijn er deze twee moeders…

Wij liggen in een scheur om deze twee moeders.

Onflatteus en onpraktisch

Lang niet iedereen heeft een figuur á la Douten Kroes -en dat hoeft ook helemaal niet. Badpakken zijn er tegenwoordig in alle soorten en maten, met felle kleur of met lage rug. Maar sommige badpakken zijn wel heel bijzonder. Zo kun je in de winkels steeds vaker de meest ingewikkelde badpakken zien. Niet alleen is het soms lastig om je hierin te hijsen, maar ze staan ook nog eens erg onflatteus.

Hilarisch

De Amerikaanse moeders van de blog #IMomSoHard voelen je pijn en namen daarom een hilarische vlog op over deze hippe badpakken. De video is op Facebook inmiddels al miljoenen keren bekeken. Wij snappen wel waarom. Bekijk de hilarische video hieronder!

 

Lees ook: 11 hilarische uitspraken van vrouwen die moesten bevallen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: I Mom So Hard | Beeld: videostill I Mom So Hard