Oeh: McDonald’s breidt assortiment aan vegetarische producten uit

McDonalds’s vegetarische producten (1)

Zelfs de McKroket is er nu voor vegetariërs!

McDonald’s is en blijft een guilty pleasure voor velen van ons. Maarre, als je vegetarisch bent, zijn de opties toch wat beperkt. Tot nu, want de fastfoodketen komt met een aantal heerlijke nieuwe ‘Meatless opties’. Zelfs de oerhollandse McKroket is er nu in een vega-variant!

Vier nieuwe producten

Vanaf dinsdag 5 september heeft de McDonald’s het Meatless-assortiment uitgebreid met vier nieuwe producten. De Veggie Chicken Honey Mustard Salad, McPlant Steakhouse, Veggie Nuggets én de Meatless McKroket zijn nu verkrijgbaar bij de fastfoodketen. McDonald’s biedt de gasten nog meer variatie aan op de menukaart door het introduceren van deze vier nieuwe producten. De Veggie Nuggets en de Veggie Chicken Honey Mustard Salad zijn twee nieuwe toevoegingen aan het menu. De McPlant Steakhouse is – naast de reguliere McPlant – tijdelijk verkrijgbaar en de McKroket wordt voor een bepaalde tijd vervangen voor een Meatless McKroket.

Nét zo lekker

De Impact Director bij McDonald’s Nederland, Dolly van den Akker, is enthousiast over de uitbreiding van het assortiment aan Meatless producten: “Bij McDonald’s zijn we constant bezig met de ontwikkeling van het menu. We luisteren naar de wensen van onze gasten en nemen graag het voortouw binnen onze sector. Dit doen we door het aanbieden van verantwoorde keuzes, zoals fruit en groente in de Happy Meal, maar ook door het aanbrengen van meer variatie in het menu-aanbod. We weten echter dat onze gasten vaak vaste voorkeuren hebben. Met deze campagne en nieuwe introducties willen we hen uitdagen tóch eens een keer voor die onbekende, Meatless optie te gaan. Die écht net zo lekker is.”

meatless

Jackfruit

Een tijdelijke vervanging dus voor de vertrouwde McKroket, máár de verrukkelijke smaak zal hetzelfde blijven. Er is veel verbeterd en veranderd in de receptuur van de Meatless McKroket. De belangrijkste verandering in het heerlijke broodje is het gebruik van jackfruit in plaats van vegetarisch draadjesvlees. Tijd om het nieuwe broodje kroket te proberen, wij zijn benieuwd!

Lees ook: ‘Ik ben erachter gekomen dat mijn man nog een tweede gezin heeft’ 

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Kookfans | Beeld: Pexels