‘Mijn vriend zegt dat ik meer moet gaan sporten en me weer sexyer moet kleden’

sporten

En dat terwijl Lisa’s vriend de afgelopen tijd zelf ruim twintig kilo is aangekomen

Toen Lisa* haar vriend Richard leerde kennen, was ze bijna elke dag in de sportschool te vinden en at ze supergezond. Door de coronacrisis kon ze lange tijd niet meer naar de sportschool en sindsdien is het sporten er bij ingeschoten. Inmiddels is haar lichaam wat minder strak en kleedt Lisa zich het liefst lekker comfortabel. Tot groot verdriet van haar vriend, die haar het liefst in strakke, sexy kleren ziet. 

Lichaam minder strak

“Toen Richard en ik net een relatie hadden, sportte ik bijna elke dag. Ik was niet heel dun, maar wel curvy en toned”, schrijft Lisa op het anonieme forum Reddit. Door de coronacrisis kon Lisa ineens niet meer naar haar geliefde sportschool en vond ze het lastig om thuis te sporten. “Ik ben nu niet per se zwaarder, maar mijn lichaam is niet zo strak meer. Daardoor draag ik nu ook geen strakke kleding meer, wat ik vroeger wel vaak droeg”, gaat ze verder.

Vaker sporten

Dat het lichaam van Lisa de afgelopen tijd is veranderd, is Richard ook opgevallen. “Onlangs zei hij dat hij vond dat ik weer wat vaker moet gaan sporten. Volgens hem zal ik me dan weer zelfverzekerder voelen en me ook weer wat sexyer kleden”, vertelt Lisa. “Natuurlijk zou ik zelf ook willen dat ik wat vaker sportte, maar ik ben tevreden met hoe ik eruitzie.”

Gekwetst

“Richard is de afgelopen tijd zelf ruim twintig kilo aangekomen en ik heb daar nooit iets negatiefs over gezegd”, gaat ze verder. “Ik vind hem nog altijd heel sexy.” Het doet Lisa dan ook pijn dat haar vriend andersom wel anders naar haar kijkt. “Ik voel me echt heel erg gekwetst”, laat ze weten. Op het forum schrijft ze dat ze niet goed weet wat ze moet doen. Wat zou jij haar willen aanraden?

*Lisa en Richard zijn niet de echte namen van de man en vrouw. De vrouw doet op het forum haar verhaal onder de naam ladykkkkkk. 

Lees ook: ‘Mijn vriend blijft zeggen dat ik aantrekkelijker zou zijn als ik zou afvallen’

Bron: Reddit | Beeld: Pexels, Pavel Danilyuk