Claudia: ‘Ik ben erachter gekomen dat mijn man nog een tweede gezin heeft’

tweede gezin

Haar man gaat al drie jaar vreemd

Claudia* is al heel wat jaren getrouwd met Marco. De twee hebben twee dochters samen. Onlangs kwam Claudia echter tot een schokkende ontdekking, want Marco zou al jaren een affaire hebben. Sterker nog, hij zou met deze vrouw ook een gezin willen stichten. Claudia is ten einde raad.

TikTok-account

“Ik zit nu al bijna twee weken met deze informatie en ik weet nog steeds niet hoe ik verder moet”, begint Claudia haar verhaal op het forum Reddit. “Mijn man heeft blijkbaar een relatie met een andere vrouw. Hij speelt zelfs een gelukkig gezin met haar en haar drie zonen en ze zouden zelfs van plan zijn om nog een kind samen te krijgen”, legt Claudia uit. Ze zou achter deze informatie gekomen zijn via TikTok. “Twee weken geleden stuitte ik op een TikTok-account van een vrouw die haar recepten deelde en op de achtergrond herkende ik de rug van mijn man. Ik was er eerst niet zo zeker van, maar nadat ik goed keek herkende Marco zijn nek, rug benen en zijn kleding. Ik keek verder tussen haar video’s en kwam erachter dat het echt mijn man was.” Voor Claudia was dit genoeg om te weten dat haar man een affaire had.

“Elke keer als hij op werkreis ging, postte zij nieuwe video’s waarin ze zei dat ze een nieuw recept kookte omdat haar man terugkwam van zijn werkreis. Ze maakte het eten klaar en ik herkende zijn handen uit duizenden, aangezien hij zijn bestek op een opvallende manier vasthoudt.” Claudia is woedend op haar man. “Ik kan niet geloven dat deze klootzak al drie jaar bij haar is. Ik weet niet hoe hij de tijd heeft gevonden om er nog een relatie aan vast te knopen. Ik dacht dat we gelukkig waren”, vervolgt Claudia.

Radeloos

“Marco zegt de hele tijd dat hij van me houdt en neemt altijd een cadeautje voor me mee van zijn werkreisjes. Als hij thuis is, hebben we een geweldig seksleven en hebben we zo’n vier tot zes keer per week seks. We zijn inmiddels al eenentwintig jaar getrouwd en hebben twee dochters. We hebben onze oudste zoon 10 jaar geleden verloren, maar we hebben ons er doorheen geslagen en zijn hechter dan ooit tevoren.” Claudia snapt niet waarom Marco vreemdgaat. “Ik ben zo boos en weet niet welke stappen ik moet nemen. Ik ben helemaal radeloos. Ik dacht dat we gelukkig waren. Ik dacht dat hij van ons leventje hield…”

Claudia vraagt om advies op het platform Reddit. “Ik heb het gevoel dat ik niet kan nadenken en ik weet nauwelijks waar ik moet beginnen. Ik kan me nauwelijks concentreren. Wat moet ik doen en hoe moet ik het doen?”

*Claudia is niet de echte naam van de vrouw. Op het forum Reddit deelt ze haar verhaal onder de naam Throwra-brokenwife.

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!