Oeps: deze gezinsfoto gaat viraal na vastgelegde blooper

viraal

Dit kan iedere ouder overkomen

Niets leuker dan op een zondagmiddag een paar gezinsfoto’s te schieten, dit moet een jong gezin uit Canada hebben gedacht. Zelf vonden ze het altijd leuk om aan de armen van hun ouders te zwaaien, dus daarom deed het stel dit ook met hun dochter. Alleen pakte het iets minder leuk uit voor de tweejarige Reid…

Na het zien van de foto kun je je lach niet inhouden.

De kracht van zwaartekracht 
Patrick LeBlanc en Brianna LeBlanc waren samen met hun dochter Reid aan het poseren voor een paar gemoedelijke gezinskiekjes. Het gezin had een gezellige tijd en de peuter had de handen van haar beide ouders vast, terwijl ze heen en weer zwaaide. Iets wat ieder kind weleens heeft gedaan, maar lang niet ieder kind maakte daarna een beste smak. Helaas overkwam het het jonge meisje wel en dat moment werd haarfijn vastgelegd door haar tante.

Viraal, viraler, viraalst 
“Nadat ze viel, checkten we meteen of alles goed met haar ging”, schrijft Brianna LeBlanc in een e-mail aan ABC News. “Er was niets aan de hand en daarna vroegen we aan mijn zus, de fotograaf, of ze het moment had vastgelegd, waarna er intens gelach volgde. We hopen dat onze dochter het net zo grappig vindt als ze ouder is.” De moeder stuurde de foto via Facebook naar Ellen DeGeneres en binnen no-time ging de foto in rap tempo het internet over. “Ik hoop dat mijn nichtje ons over vijftien jaar vergeeft”, grapte de tante op Twitter nadat de foto viraal ging.

Bekijk het hilarische kiekje hieronder.

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Lees ook: deze foto’s van honden die naar de trimsalon zijn geweest, moet je zien!

Bron: Linda Nieuws, Yahoo | Beeld: Facebook Brianna LeBlanc