Onderzoek beweert: vrouwen met volle billen zijn gezonder en slimmer

billen

Als de wetenschap het beweert, zal het wel zo zijn!

Niet alleen in de mode wisselen de trends zich af, maar ook op lichamelijk gebied maken we kennis met de ene na de andere trend. We kunnen ons nog herinneren dat vrouwen zich zorgen maakten over een te aanwezig achterwerk, maar tegenwoordig is een flinke bilpartij juist begerenswaardig. En nu blijkt uit onderzoek ook nog eens dat dames met volle billen gezonder en slimmer zijn!

Wat extra zitvlees is alleen maar goed voor je.

Ziektes
Je hoeft je helemaal geen zorgen meer te maken over je achterwerk als deze iets voller is dan jij eigenlijk zou willen. Uit onderzoek blijkt dat een vollere bilpartij bepaalde ziektes zoals diabetes en hartziektes kan voorkomen.

Juiste plek
Natuurlijk is obesitas voor niemand gezond, maar een kilootje meer op de billen kan helemaal geen kwaad. Hoe dat precies zit? Het vet zit dan simpelweg op de juiste plek en niet rondom je organen (waardoor deze naar behoren blijven functioneren). Doordat je geen extra vet rondom je organen hebt, zijn je organen ook beter in staat om je bloedsuikerspiegel op peil te houden. En, nog een andere leuke bijkomstigheid: vrouwen met bredere heupen zouden ook slimmere kinderen krijgen. Score!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Lees ook: Dankzij deze groente krijg je prachtige, volle wenkbrauwen

Bron: Flaironline