Vrienden gezocht: vrouw doet oproep op Facebook voor ‘een bakkie’ en krijgt 141 reacties

oproep

Wat geweldig!

In een tijd waarin de meesten altijd haast hebben en we continu bezig zijn met social media, kan het lastig zijn om mensen te leren kennen. Daphni weet er alles van. Ze woont al vier jaar in Velsen, maar heeft nog niemand leren kennen. Gelukkig lijkt daar verandering in te komen.

Ze deed een oproep op Facebook om nieuwe mensen te leren kennen.

Oproep

Hoewel je zou denken dat een verkoopgroep op Facebook niet de ideale plek is om een oproep te plaatsen om nieuwe mensen te leren kennen, trok Daphni de stoute schoenen aan. Ze doet de oproep op Facebook, omdat ze iemand in de buurt mist om gezellig mee te babbelen. “Is hier ook iemand die het leuk lijkt om eens een bakkie koffie te drinken of een wandeling mee te maken?”, begint Daphni haar bericht. Wie niet waagt, wie niet wint, zo blijkt maar weer. Daphni kreeg namelijk meer dan honderd reacties op haar bericht.

Veel reacties

Tal van reacties stroomden binnen op Daphni’s oproep. “Als je je nummer via PB stuurt voeg ik je toe aan de appgroep”, en “Iedereen is welkom bij mij”, zijn slechts een paar van de positieve reacties die ze kreeg. Wat ontzettend leuk! Bekijk de oproep, die Anne op Twitter deelde, hieronder.

Lees ook: Dit zijn de beste films op Netflix om met je geliefde te kijken

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: LINDAnieuws | Beeld: Pexels