Dit zijn de beste films op Netflix om met je geliefde te kijken

Netflix

Ideaal voor Valentijnsdag!

Hoewel je de liefde eigenlijk elke dag moet vieren, is het wel zo leuk om je partner op Valentijnsdag wat extra liefde te geven. Dit kun je doen door romantisch te dineren, te gaan schaatsen of door lekker samen een filmpje te kijken.

Netflix-films

Dat Valentijnsdag op een doordeweekse dag valt, mag de pret eigenlijk niet drukken. Toch zie je het niet zitten om van hot naar her te gaan voor een romantische date, rustig Netflixen met je geliefde kan immers net zo fijn en romantisch zijn. Wil jij een film die Valentijnsdag-waardig is? Kijk dan een van deze films.

When We First Met

De spiksplinternieuwe Netflix-original When We First Met is zeker Valentijnsdag-waardig. Noah reist via een magisch fotohokje terug in de tijd om de liefde van zijn leven Avery voor zich te winnen. Dit gaat helaas niet altijd zoals gepland en dat levert hilarische scènes op.

That Awkward Moment

Belofte maakt schuld en dat weten de vrienden in That Awkward Moment maar al te goed. De relatie van hun vriend Jason loopt stuk en daarom besluiten zijn twee beste vrienden om solidair te zijn. Ze blijven vrijgezel tot hij een nieuwe relatie heeft, maar dat blijkt moeilijker dan gedacht.

How to lose a Guy in 10 Days

De klassieker How to Lose a Guy in 10 Days mag niet ontbreken op dit lijstje. Benjamin gaat de weddenschap aan dat hij een vrouw binnen 10 dagen op hem verliefd kan laten worden. Andie daarentegen schrijft een artikel over hoe je een man in 10 dagen wegjaagt. De twee weten niet van elkaars agenda af en dat resulteert in ongemakkelijke, hilarische taferelen.

The Theory of Everyting

De Oscarwinnende film Theory of Everything is gebaseerd op het levensverhaal van wetenschapper en genie Stephen Hawking. Een tranentrekker met romantische, inspirerende en romantische elementen.

 

What Happens in Vegas

Op zoek naar een fijne rom-com met mannen- en vrouwenhumor? Dan is What Happens in Vegas de film voor jullie. Na een nacht feesten, komen twee vreemden er tot hun grote ongenoegen achter dat ze zijn getrouwd.

 

The Accidental Husband

Het liefdesadvies van liefdesdokter Emma Lloyd zorgt ervoor dat de vriendin van Patrick hun relatie verbreekt. Patrick wil daarom een stokje steken voor het huwelijk van Emma en dat doet hij op een heel originele manier…

P.S I Love You

De jonge weduwe Holly krijgt brieven van haar overledenman Gerry om een nieuw leven op te bouwen. Een film die je zowel laat lachen als laat huilen.

The Holiday

Hoewel deze film wordt bestempeld als ‘kerstfilm’, is het een heerlijke film om op Valentijnsdag te kijken. Zowel Amanda uit Los Angeles als Iris uit Londen hebben geen geluk in de liefde. De dames besluiten het roer drastisch om te gooien en ruilen van woning.

Grease

Olivia Newton-John en John Travolta schitteren in de musical Grease. Een film die veel mensen kunnen dromen, maar het blijft een ware Valentijnsklasieker. Good Girl Sandy wordt hopeloos verliefd op de hartendief Danny. De liefde blijkt wederzijds, toch probeert Danny zijn gevoelens te onderdrukken…

Mannenharten

Mannenharten gaat over zes totaal verschillende mannen die geen geluk lijken te hebben in de liefde. De mannen nemen het heft in eigen handen om meer geluk te krijgen in de liefde, maar gaat het ze lukken?

Lees ook: Deze geniale Netflix-truc maakt het kijken van films en series nóg leuker!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Netflix | Beeld: videostill How to Lose a Guy in 10 Days