Last van snorhaartjes? Zo ben je er snel en pijnloos weer vanaf!

snorhaartjes

Je hebt alles al in huis!

Iedereen heeft snorhaartjes, maar bij sommigen zie je ze gewoon wat beter dan bij anderen. Juist die zichtbare haartjes kunnen leiden tot enorme ergernis en dat wil je natuurlijk voor zijn. Vrouwen gebruiken massaal scheermesjes, harsstrips en hete wax om van die rottige haartjes af te komen. Dit is alleen erg onnodig, omdat het goedkoper, comfortabeler én makkelijker kan. 

Wij vertellen je hoe.

Drie ingrediënten

Je hebt voor dit trucje ook geen lastige producten nodig. Je hoeft slechts drie ingrediënten te hebben en er bestaat zelfs een grote kans dat je het allemaal al in huis hebt. De haartjes verdwijnen als sneeuw voor de zon, zonder pijn!

Scrubben

Meng voor de scrub een halve theelepel havermout met een theelepel honing en 8 tot 10 druppels citroensap door elkaar. Maak hier een soort pasta van en breng het aan op je gezicht. Hiermee scrub je de haartjes heel gemakkelijk weg. Spoel het goedje na vijf minuten scrubben weer van je gezicht en je zult zien: geen haartjes! Doe dit 3 keer per week en de haartjes zullen steeds langer wegblijven.

Lees ook: Deze dingen zal een kapper jou nóóit vertellen

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Viva | Beeld: pxhere