Kerstliefhebber opgelet! In deze stad kun je op 50 meter hoogte een drankje doen in een heuse arrenslee!

arrenslee

Met wie wil jij dit doen?

Bij echte kerstliefhebbers pronkt er al een kerstboom in huis en is de nodige versiering al lang uit de kast gehaald. Ook de kerstnummers galmen weer uit de radio. Wil jij dit jaar een extra speciale kerst beleven? Maak dan een heuse rit in een arrenslee!

Markeer 17 december maar alvast in je agenda!

Ritje met Rudolph
Barn47 in Den Haag maakt zich op voor een fantastische kerst. Bij de foodhallen van Barn47 kun je namelijk een plekje reserveren voor een ritje in een zeer bijzondere arrenslee. Zodra je plaats hebt genomen in de arrenslee wordt deze vijftig meter de lucht in getakeld! Hoe bijzonder is dat?

Den Haag 
Op zondag 17 december is het mogelijk om plaats te nemen in de arrenslee van Santa in the Sky. Niet alleen kun je in de arrenslee genieten van het geweldige uitzicht over de stad, je krijgt ook nog eens heerlijk hapje en drankje. In totaal gaat de arrenslee op 17 december tien keer de lucht in voor een half uurtje. Er kunnen zestien mensen per keer in de arrenslee. Wil je een plakje bemachtigen in de slee? Wees er snel bij want vol is vol. Hier kun je je opgeven.

Bekijk hieronder een voorproefje van wat je kunt verwachten.

Lees ook: dit kerstliedje past het allerbeste bij jouw sterrenbeeld

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Beautify | Beeld: videostill