Vrouwen met deze drie sterrenbeelden zijn de beste vriendinnen

vriendinnen

Deze sterrenbeelden zijn de leukste vriendinnen!

We weten allemaal hoe belangrijk het is om goede vriendinnen te hebben. Samen lachen, een schouder om op te huilen: wij weten niet wat we zonder zouden moeten. Je selecteert je vriendinnen natuurlijk op hun karakter en niet op hun sterrenbeeld, maar bepaalde sterrenbeelden hebben wel eigenschappen die in een vriendschap heel belangrijk zijn. 

De maand waarin je geboren bent, zegt heel veel over wat voor vriendin je bent! Er zijn een paar sterrenbeelden die we met hun eigenschappen kunnen bestempelen als de ‘beste vriendinnen’.

Weegschaal
Mensen met dit sterrenbeeld zouden de beste vriendinnen zijn omdat ze aardig zijn en hun best doen nooit iemand te kwetsen. Een Weegschaal wil altijd helpen en zal alles opzij zetten om er voor je te zijn, of het nu om een verhuizing of een break-up gaat. Ruzie krijg je niet snel met de Weegschaal, maar mocht het gebeuren dan zijn ze erg vergevingsgezind. Echte lieverds dus!

Schorpioen
Schorpioenen zijn in de eerste plaats heel loyaal, als je ze eenmaal als vriendin hebt dan heb je ze voor het leven. Het duurt even voordat je hun vertrouwen hebt gewonnen en tot je in hun inner circle doorbreekt, maar als dat eenmaal zo is dan doen ze alles voor je. Ze kunnen goed luisteren en zijn begripvol, ze zullen niet snel oordelen.

Vissen
Vissen zijn sociale, empathische mensen: ze kunnen zich makkelijk in anderen inleven. Als je verdrietig bent hebben ze maar een half woord nodig om te begrijpen hoe je je voelt, je kan dan ook alles bij ze kwijt. Daarnaast zijn ze heel gezellig en wordt elke situatie met een Vis een feestje, je kan enorm veel lol met ze hebben. Een superleuke vriendin dus!

En, herken jij jezelf of een vriendin in deze omschrijving? Laat het ons weten!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’m op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Pexels