Tim vindt de fillers van zijn vriendin vreselijk: ‘Ik herkende haar nauwelijks’

fillers

De man vraagt zich af of hij eerlijk tegen zijn vriendin moet zijn

Tim* zijn vriendin Joyce ging onlangs op vakantie met een vriendin die in de medische sector werkt en dol is op plastische chirurgie. Van het een kwam het ander en Joyce keerde huiswaarts met botox en fillers in haar gezicht. Tim is hier absoluut niet blij mee en vindt het er verschrikkelijk uitzien. Op het forum Reddit deelt hij zijn verhaal en vraagt hij zich af hoe hij dit moet toegeven of niet. 

Botox en fillers

“Mijn vriendin is laatst op vakantie geweest met een van haar beste vriendinnen”, begint Tim zijn verhaal. “Zij werkt in de wereld van plastische chirurgie en is hier dol op. Ze had dan ook een paar injectiespuiten met botox en fillers meegenomen”, vertelt hij. Van het een kwam het ander en niet veel later was Joyce overtuigd om een paar spuitjes in haar gezicht te laten zetten. “Mijn partner besloot ter plekke dat het leuk zou zijn om botox in haar voorhoofd en fillers in haar lippen en kin te krijgen.”

Ziet er anders uit

“Toen ze terugkwam van vakantie, zag ik haar en had ik het gevoel dat ik haar nauwelijks herkende”, gaat Tim verder. “Ze ziet er anders uit en ik vind het niet mooi”, zegt hij eerlijk. Bovendien begrijpt hij haar wens om filler en botox te gebruiken niet. “Ik heb mijn best gedaan om supportive te zijn, maar het is lastig. Toch heb ik tegen haar gezegd dat ik blij ben dat ze gedaan heeft waar ze blij van wordt en dat ze er nog steeds mooi uitziet.” Toch blijft hij de veranderingen in haar gezicht lastig vinden. “Ik kan niet stoppen met staren.”

Iets van zeggen

Het is duidelijk dat Tim de fillers en botox bij zijn vriendin niet mooi vindt, maar toch vind het hij lastig om dit tegen haar te zeggen. “Ik heb er moeite mee om te zeggen dat ik haar nieuwe look minder aantrekkelijk vindt”, zegt hij. “Ze ziet eruit als een eend en een wandelend Instagram-filter. Bovendien is de ene kant van haar lippen dikker dan de andere kant, dus ik vraag me af of het überhaupt goed is gegaan.” Hij vraagt zich op het forum af wat hij het beste kan doen. “Moet ik eerlijk zijn dat ik walg van haar injecties of op mijn tong bijten en niks zeggen?”

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op het forum deelt de man zijn verhaal onder de naam sugarmaple9728.

Lees ook: ‘Is het asociaal dat ik mijn auto niet wilde verplaatsen voor mijn buren?’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Pexels