Dit is de trouwjurk die je in 2020 veel gaat zien

Ga je volgend jaar trouwen? Wellicht trouw je wel in deze jurk

Nog voordat het huwelijksaanzoek binnen is, speurt menig vrouw met een trouwwens het web af naar dé jurk. Maar net zoals in de reguliere modewereld zien we ook de trends op trouwgebied komen en gaan. Ga je volgend jaar trouwen en wil je je laten inspireren door de trend van 2020? Dan hebben we een aantal voorbeelden van trouwjurken die het volgend jaar gaan maken.

Wat vind jij van deze jurken?

Trends

Hoewel we vinden dat een trend niet hoeft te bepalen wat je draagt op je grote dag, is het toch altijd leuk om even een blik te werpen op de bruidsjaponnen die we volgens de trendwatchers veel gaan zien volgend jaar.

Bridal Fashion Week

Volgens de website Brides waren er veel prachtige jurken te zien tijdens de Bridal Fashion Week. Wat opviel? Juist de klassieke bruidsjurken van een egale, gladde stof waren veel te zien. We vragen ons af of de designers zich lieten inspireren door de koninklijke bruiloft van Meghan Markle en prins Harry. Bekijk hieronder een paar van de jurken die tijdens deze Fashion Week geshowd werden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Sculptural Sash Drape Gown – Discover the new Mariage SS20 Collection <3 VR #ViktorandRolfMariage Film by @marijkeaerden

Een bericht gedeeld door Viktor&Rolf (@viktorandrolf) op

Lees ook: Zólang zijn mensen gemiddeld samen voordat ze gaat trouwen!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Her, Brides | Beeld: Pixabay