Zo krijg je binnen 25 seconden vollere lippen

Lippen

Vollere lippen heb je zo met deze truc!

Volle lippen zijn helemaal van deze tijd. Toch is niet iedereen gezegend met prachtige volle lippen en voor die mensen is deze truc perfect. Je hebt maar 25 seconden nodig en je zult direct verschil zien, zonder allemaal enge apparaten. 

Je kunt deze truc op twee manieren uitvoeren.

Ombre

De eerste manier is door een ombre lipstick te gebruiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Ombre Two Tone lipstick van Catrice, die je voor slechts vijf euro op de kop tikt. Uiteraard zijn er ook duurdere varianten te gebruiken. De keuze is aan jou. Om het effect mooi op je lippen te krijgen, stift je vanuit het hartje van je lip naar beide zijden met de donkere kant aan de buitenrand van je lip. Doe je lippen nu even op elkaar en stift de onderkant. Dit kan een beetje tricky zijn. Je moet ook hier namelijk de donkere kant aan de buitenkant hebben. Hou de lippenstift voor dit effect op de kop. Je kunt het!

Twee tinten

Wil je liever geen ombre lippenstift kopen? Deze truc kun je ook uitvoeren met twee tinten lippenstift. Stift met de donkere tint de contouren van je lip en kleur de rest in met de lichte variant. Je ziet dat je lippen gelijk een stuk voller lijken, zonder dat je daarvoor allemaal enge apparaten of prikjes hoeft te kopen. Een waar beautygeheim!

Lees ook: Last van snorhaartjes? Zo ben je er snel en pijnloos weer vanaf!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: pexels