Man: ‘Ik wil niet dat mijn zus een tatoeage van mijn kinderen neemt’

tatoeage kinderen

‘Het is net alsof ze wil pronken met mijn kinderen, terwijl ze er niet eens voor hen is’

Het is een bijzonder, en vooral levenslang, gebaar: een tattoo van iemands naam nemen. Toch is Willem* er niet zo blij mee dat zijn zus de namen van zijn kinderen op haar lichaam wil tatoeëren. 

Tattoo kinderen

Willem heeft niet zo’n hechte band met zijn zus. Ook is ze niet echt een actieve tante, vertelt hij op het forum Reddit. Hij voelt zich er dan ook niet comfortabel bij dat de namen van zijn kinderen straks op het lichaam van zijn zus staan.

Pronken

“Het is net alsof ze wil pronken met mijn kinderen. Zo van: kijk mij eens een goede en lieve tante zijn”, aldus Willem. “En dat terwijl ze er niet eens echt voor mijn kinderen is.”

Verkeerde vrienden

Ook is Willem geen fan van de mensen met wie ze omgaat. “Ik wil niet met hen geassocieerd worden en wil niet dat zij weten wie mijn kinderen zijn”, schrijft hij op het forum.

Familie

Willem kan niet op veel steun rekenen van zijn familie. “Mijn familie zegt dat ik me aanstel en dat het allemaal niet zo serieus is. Ze lachen me gewoon uit en doen alsof ik overdreven dramatisch ben. Ik wil gewoon niet dat ze mijn kinderen als een soort accessoire op haar lichaam draagt.”

Reacties

De vader staat er dus alleen voor. Daarom richt hij zich tot de lezers op het forum. “Is het zo raar dat ik niet wil dat ze een tattoo van mijn kinderen neemt?” Op het forum kan Willem op meer steun rekenen. Veel mensen begrijpen dat hij het niet fijn vindt dat zijn zus zo’n tatoeage laat zetten. Toch zeggen ook veel mensen dat hij moeilijk kan controleren wat zijn zus doet. “Het is haar lichaam”, klinkt het onder andere. Wat vind jij van deze situatie?

* Willem is niet de echte naam van de man. De man deed zijn verhaal op het forum onder de naam mimi-may

Lees ook: Vrouw biecht op: ‘Ik hing camera’s op om mijn man met alcohol te betrappen’

Bron: Reddit | Beeld: Unsplash