Wow: deze bekende Nederlander zingt de titelsong van Phineas & Ferb

Phineas & Ferb

Dit wisten we nog niet!

Er zijn 104 dagen zomervakantie voor de school weer gaat beginneeen…” Zit de titelsong van het populaire kinderprogramma Phineas & Ferb meteen in je hoofd? Dat is natuurlijk volkomen logisch met zo’n aanstekelijk deuntje. Waarschijnlijk kan je de tekst foutloos meezingen, maar weet je eigenlijk wel wie de zanger is van het liedje? Je verwacht het misschien niet, maar het is een wel héél bekende Nederlander.

Marcel Veenendaal

Wellicht kwam de stem van de zanger van de titelsong van Phineas & Ferb je al bekend voor, en dat kan zeker kloppen! Niemand minder dan DI-RECT-leadzanger Marcel Veenendaal is namelijk dé stem van het intro lied van Phineas & Ferb.

De zanger was een paar dagen geleden te gast bij Radio 538 waarin werd onthuld dat Marcel de zanger is van Phineas & Ferb. “Phineas & Ferb is echt fantastisch joh”, horen we Coen Swijnenberg zeggen in een TikTok-video van 538. Een paar seconden daarvoor onthulde de DI-RECT-leadzanger namelijk dat hij de zanger was van het populaire programma. “Nu je het weet, hoor je het ook”, vervolgt hij. Bekijk de TikTok-video hieronder:

@radio538 Bouw een raket, een mummie gaan slaan. De Eiffeltoren op TUDUDUDU! 🎶 #phineasenferb #direct #radio538 ♬ origineel geluid – Radio 538

Reacties

En hoewel de zanger wel degelijk een bekende stem heeft, is het veel mensen nog nooit opgevallen dat uitgerekend Marcel de titelsong zingt. In de comments regent het daarom ook van de verbaasde reacties. “Hallo waarom wist ik dit niet”, reageert een volger onder de Radio 538 TikTok-video. “MARCEL HEEFT DIT GEZONGEN????”, schrijft een ander verbaasd. Anderen reageren met: “Dit wist ik dus echt niet”, “Weer zo’n jeugd ding dat je denkt: ‘nooit geweten’.” en “Whaaatttt.”

Lees ook: Hallo lange lokken! Door dít middeltje groeit je haar sneller

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest.

Bron: TikTok | Beeld: TikTok, Phineas & Ferb