Amy Rose en Saul maken geslacht van kindje bekend

amy rose

Cute!

In het programma Winter Vol Liefde zagen we hoe Saul de liefde vond bij Amy Rose. De twee waren al gauw gek op elkaar, en maakten zelfs onlangs bekend in verwachting te zijn van een kleine. Inmiddels weet het stel het geslacht van de baby al. Ze delen dit nieuws met hun volgers op Instagram. 

Gender reveal

“💗 Can’t wait“, schrijft het stel bij een té lieve video waarin de twee aan hun dierbaren vertellen dat ze in verwachting zijn van een meisje!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Amy Rose (@amyrosedebruijn)

Volgers reageren massaal op dit geweldige nieuws. Zo schrijf iemand: “Zo ontzettend fijn om te zien hoe er verlangd wordt naar dit kindje.” Iemand anders reageert: “Te leuk, te lief, schattig!! 💕🌸💕🌸”

Anderen reageren met: “Aaah zo leuk! Gefeliciteerd!”, “Zo lief al die reacties 🥰💗”, “Oh wat mooi! Genieten❤️🙌” en “Wat een hartverwarmend filmpje…supergaaf een meisje!! ❤️”

Winter Vol Liefde

Amy Rose en Saul leerden elkaar kennen in het eerste seizoen van Winter Vol Liefde. Amy Rose reisde af naar Zwitserland, om het hart van Saul te veroveren. Al snel sloeg de vonk over tussen de twee en was er zichtbaar een chemie. Er kwamen echter ook nog andere dames langs, die ook wel interesse hadden in Saul. De chemie tussen Saul en Amy Rose bleek het sterkst en sindsdien zijn ze happy together! Inmiddels wonen de twee samen in Zwitserland en zijn ze – overduidelijk – volop bezig met de toekomst.

Lees ook: Babynieuws: Winter Vol Liefde-Amy Rose verwacht eerste kindje!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Grazia, Instagram @amyrosedebruijn| Beeld: Videostill Winter Vol Liefde