Bonnie St. Claire slaat fel van zich af: “Ik was helemaal niet dronken!”

Bonnie is spuugzat van alle roddels

Zangeres Bonnie St. Claire (67) is er helemaal klaar mee en reageert vol ongeloof op de hardnekkige geruchten dat ze afgelopen weekend dronken op een podium stond tijdens een optreden. “Dat was niet waar, ik heb het podium niet bestegen met een glas rosé in mijn hand”, zo zegt Bonnie in een bericht op Facebook. 

Spuugzat
St. Claire is er zo langzamerhand spuugzat van om het middelpunt te zijn van roddels waarin haar vermeende drankmisbruik en alcoholprobleem de hoofdrol spelen. “Schijnbaar zal ik mijn leven lang dit soort dingen blijven horen en moet ik me daar bij neerleggen.” Bonnie vindt het erg dat amper wordt gesproken over haar optredens. “Dat doe ik regelmatig en dan gaat het dak eraf. Daar hoor je niemand over.” In haar reactie geeft ze toe soms een glaasje rosé te nuttigen. “Zoals iedereen dat weleens doet. Alleen bij mij wordt alles onder een vergrootglas gelegd. En daar ben ik wel klaar mee inmiddels. Ik wil genieten van het leven. Ik ben 67 jaar en heb respect voor iedereen en laat iedereen in zijn of haar waarde.”

Laster
Bonnie reageert hiermee op een artikel in de Telegraaf waarin haar drankgebruik ter sprake komt naar aanleiding van een optreden in het Brabantse Nuenen. In de Telegraaf doen diverse ooggetuigen hun verhaal over het optreden. Zo was het optreden volgens hen niet bepaald denderend. “Bonnie klonk schor. Ze zwetste tussendoor heel veel. Ze zette zichzelf behoorlijk voor paal.” Ook zou ze door haar begeleider tussendoor zijn voorzien van drank. “Ze kreeg de kikker in haar keel, toen kwam de jongen die met haar mee was met een glas aan waar jenever in zat.” Ook Bonnie’s manager Hans van de Eerenbeemt zegt dat er niets van het verhaal klopt. “Het is ronduit insinuerend en zelfs laster”, liet hij vanmorgen weten aan het AD.

Meer lezen?

Bron: AD | Beeld videostill