Conchita Wurst is onherkenbaar met spierwit haar (en baard!)


Je kent haar niet meer terug

We kennen Conchita Wurst natuurlijk als Songfestival-diva met lange, golvende lokken én een baardje. In 2014 won ze het Eurovisie Songfestival met het nummer Rise Like a Phoenix, maar ze zit tegenwoordig niet stil. Conchita Wurst, artiestennaam van Thomas Neuwirth, maakt namelijk nog steeds nieuwe muziek. Laatst plaatste ze foto’s op Instagram waar ze een kaal hoofd had, in haar nieuwe clip heeft ze wéér een volledig nieuwe look, namelijk spierwit haar en gezichtshaar.

Je kent de zangeres niet meer terug.

Kaal

We waren nog maar net van de shock bekomen dat Conchita Wurst geen lang haar meer heeft. Ze plaatste namelijk een aantal foto’s op Instagram waarop te zien is dat de zangeres in vol ornaat opgemaakt op een feestje verscheen, maar met een kaal hoofd! Fans moesten even wennen aan de look, maar waren overwegend enthousiast. Nu heeft Conchita wéér een nieuw uiterlijk.

Wit haar

In Conchita’s nieuwste clip van het nummer Hit Me verschijnt ze met spierwit haar, witte wenkbrauwen en een witte baard. Ook is er van make-up geen spoortje te bekennen. In sommige scènes draagt ze een strak zwart danspakje, in andere scènes een grijze trui en tóch nog een beetje make-up. Van de diva uit 2014 lijkt geen spoor meer te bekennen.

Drag

Conchita Wurst staat als artiest in Oostenrijk bekend als een drag queen. Wanneer ze optreedt in haar karakter, wordt ze aangeduid met het vrouwelijke voornaamwoord. Conchita Wurst is de artiestennaam van Thomas Neuwirth, die zich identificeert als een man. In de nieuwe clip, onder de naam Conchita Wurst, lijkt hij toch meer zichzelf te zijn dan zijn personage Conchita. Wat vind jij van de nieuwe look?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

HIT ME wait what? 500k? 😱💙 THANK YOU THANK YOU THANK YOU #HITME #WURST link in bio

Een bericht gedeeld door Conchita WURST (@conchitawurst) op

Lees ook: Zo zien de dochters van Karin Bloemen en haar man Marnix Busstra eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest! 

Bron: Instagram Conchita Wurst | Beeld: Videostill