BREAKING: Alex doet als verleider mee aan Temptation Island VIPS en Niels is daar niet zo blij mee…

Temptation Island VIPS Niels en Alex

“Niels, ik ga weer vieze dingen met je meisje doen!”

Het langverwachte eerste seizoen van Temptation Island VIPS is ein-de-lijk begonnen. Vandaag kunnen we genieten van niet één maar, twee afleveringen van het spiksplinternieuwe seizoen op Videoland. Het is nu al smullen, want de voorstukjes beloven veel goeds. Zo is onder andere te zien dat Alex weer meedoet als verleider, tot groot ongenoegen van Niels…

Wat een entree!

Relatietest

Voormalig deelnemers van Temptation Island Niels en Rosanna doen mee aan Temptation Island VIPS om te bewijzen dat ze de verleiding dit keer wel kunnen weerstaan. Vorig jaar deed het stel mee, maar ging Rosanna de fout in en beleefde ze een wilde nacht met verleider Alex. Ondanks dat ze een scheve schaats reed, vergaf Niels haar en bleef het stel bij elkaar. De twee gaan opnieuw de ultieme relatietest aan, maar het zal niet altijd makkelijk zijn. Zo is in het voorstukje onder andere te zien dat Alex weer meedoet als verleider!

Verleiding

Alex heeft het er maar druk mee. Zo is de hunk momenteel te zien in het MTV-programma Ex On The Beach: Double Dutch, maar zien we hem binnenkort ook weer terug als meesterverleider in Temptation Island VIPS. In een voorstukje in aflevering één is te zien dat Alex een grandioze entree maakt in het programma. Zo roept de spierbundel: “Niels! Ik ga weer vieze dingen met je meisje doen!”, tot grote schrik van Niels. Aangezien Alex dit in 2017 ook al tegen Niels zei. Alex kwam zijn belofte toen inderdaad na en wist Rosanna te verleiden. Zou het hem dit jaar weer lukken?

Wanneer Alex zich als verleider bij de rest voegt is nog onbekend. Wij kunnen in elk geval niet wachten!

Lees ook: Zo gaat het nu met Herbert en Jolien van Temptation Island

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Videoland | Beeld: videostill Temptation Island, Ex On the Beach: Double Dutch