Deze bekende Nederlander is vanavond te zien in Lang Leve de Liefde

bekende lang leve de liefde

Ter Land, Ter Zee en op de buis

Lang Leve de Liefde: het datingprogramma dat zorgt voor de meest grappige, ongemakkelijke en vertederende momenten op onze doordeweekse avond. Meestal zijn het onbekende Nederlanders die aan het programma meedoen, maar zo nu en dan durft ook een BN’er het aan. Vanavond maakt déze oude bekende zijn opwachting.

Tweede poging

Niemand minder dan Johan Vlemmix maakt vandaag zijn opwachting in Lang Leve de Liefde. Waar je hem van kunt kennen? Hij was jurylid bij Ter Land, Ter Zee en in de Lucht, maar werkt ook hard aan een carrière als zanger. En: hij is geen onbekende meer op gebied van reality tv. Johan dook eerder namelijk al op in First Dates. Omdat we dat allerminst een succes kunnen noemen, probeert de zanger het nu bij Lang Leve de Liefde.

Alleen thuis

“Ik heb een contract getekend, waarin ik op straffe van een fikse boete moest beloven er niets over te zeggen”, zegt Johan over zijn deelname tegen De Telegraaf. “De mensen moeten maar kijken hoe mijn date verloopt. Ik heb het in ieder geval erg naar mijn zin gehad.” Eén ding is zeker: de Brabander heeft zijn hart wagenwijd opengezet voor de liefde. “Ik maak veel mooie dingen mee, maar kom altijd alleen thuis. Er zit nooit iemand om mij te wachten aan wie ik mijn verhaal kwijt kan. Dat mis ik.”

Preview

Vanavond kunnen we eindelijk zien hoe Johan het ervan afbrengt in de datingshow. Voor nu deelt Lang Leve de Liefde op Instagram alvast een voorstukje.

Het lijkt de Brabander in ieder geval allemaal niet zoveel uit te maken… Nu maar hopen dat de rest van de date beter verloopt!

Lees ook: Ik vertelde mijn zoon dat zijn zwangere ex bij ons komt wonen

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Tips en Weetjes, Love & Reality | Beeld: Lang leve de Liefde