Yay! Op déze datum start het nieuwe seizoen van GTST

De soap keert bijna weer terug!

Zware gevangenisstraffen die opeens vervallen, criminele activiteiten die niet worden bestraft en permanente verlammingen die toch niet zo permanent blijken te zijn. Kenners van de betere pulptelevisie herkennen het meteen: we hebben het over Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). We hebben goed nieuws voor kijkers van de serie, want de startdatum van het nieuwe seizoen is bekend!

Cliffhanger

Zoals altijd zal het laatste seizoen opnieuw met een enorme cliffhanger eindigen en zijn fans gretiger naar antwoorden dan ooit. Wanneer het nieuwe seizoen van start gaat? Dat vertellen we je. Gelukkig hoeven we niet meer héél lang te wachten op het nieuwe seizoen van de soap, want over ongeveer twee maanden zal GTST weer op de buis verschijnen. 30 augustus is namelijk de officiële startdatum van alweer het 32e (!) seizoen. Dat maakte RTL gisteren bekend. Spannend!

Ruzie

De soap zal dan gewoon weer van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur op RTL4 te bekijken zijn, of op Videoland natuurlijk. De cliffhanger van het huidige seizoen kun je volgende week donderdag 8 juli bewonderen. Hierin zal de vete tussen Ludo en Janine en hun rivalen Billy de Palma en Richard van Noten het hoogtepunt bereiken. Wat er precies gaat gebeuren en wie er allemaal bij betrokken zijn, weten we nog niet. Maarre, één ding is zeker: het gaat ongekend spannend worden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

Lees ook: Deze bekende Nederlander is vanaf vanavond te zien in GTST

Bron: RTL Boulevard | Beeld: GTST, Instagram