Echte Gooische Moeder-Kimberly emotioneel bij ademhalingscoach

Kimberly Bosman

‘Het zijn onverwerkte trauma’s’

In Echte Gooische Moeders is het niet altijd gezelligheid en champagne, en laten de vriendinnen zich regelmatig van hun kwetsbare kant zien. In de nieuwste aflevering zien we dat Kimberly Bosman het moeilijk krijgt bij een ademhalingscoach. 

Blokkades

In het nieuwste seizoen van Echte Gooische Moeders is Kimberly een stuk openhartiger dan in voorgaande seizoenen. Zo zijn er thema’s in haar leven die haar stress opleveren. “Het zijn onverwerkte trauma’s, misschien wel adoptie, misschien wel de keuze voor een tweede kindje”, deelt ze. In de hoop helemaal te ontstressen heeft Kimberly een ademsessie geboekt. “Zodat ik een betere versie van mezelf kan worden”, vertelt ze daarover.

Spannend

Voor de sessie begint, geeft Kimberly toe dat ze het best spannend vindt. “Ik tril helemaal”, vertelt ze erover. Als de sessie begint, lijkt het Kimberly mee te vallen. “De muziek is best wel heftig en intens, waardoor het lijkt alsof je in een soort roesje komt.” Toch blijft Kimberly niet lang in dit roesje en wil ze stoppen. Haar ademhalingscoach overtuigt haar er echter van om door te gaan. “Hier is dat punt om door te gaan. Vertrouw op jezelf, vertrouw op je lichaam.”

Hoewel Kimberly probeert door te gaan, geeft ze later toch echt haar grens aan. “Ik wil eruit. Kan het alsjeblieft?”, deelt ze. “Ik heb al heel veel gedaan.” De Gooische moeder wordt emotioneel een geeft toe aan haar tranen. “Je voelt ook echt dat je aan het vechten bent tegen jezelf, je lichaam, alles.”

Trots

“Och, wat erg. Ik weet niet eens waarom ik huil, maar ik word helemaal duizelig ook.” Volgens haar coach zitten deze tranen al een lange tijd vast. Dat Kimberly haar emoties eindelijk kon uiten, is dan ook iets wat haar enorm trots maakt. “Ik vond dit het bijzonderste, heftigste, meest intense, maar mooiste moment dat ik ooit heb gehad. Ik raad het iedereen aan. Dit voelde zo vrij!”

Lees ook: Leslie Keijzer uit Echte Gooische Moeders overwint grootste angst

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: NL Beeld