Erik de Vogel en Caroline de Bruijn beantwoorden brandende vragen van fans

C

Het GTST-koppel neemt een half uur de tijd om vragen te beantwoorden

Goede Tijden, Slechte Tijden verschijnt al zo’n 29 jaar op de buis. Wie aan de soap denkt, denkt vaak meteen aan drama, liefde én aan Ludo en Janine. Niet zo gek, aangezien de twee al jaren als stel in de soap te zien zijn. Ludo en Janine worden vertolkt door Erik de Vogel en Caroline de Bruijn, die in het echt ook een stel zijn. Ze delen lief en leed en vertellen hier meer over als ze de vragen van fans beantwoorden.

“Noemen jullie elkaar weleens Ludo en Janine?”, is een van de vragen.

Rolnamen

Erik en Caroline krijgen meteen een geinige vraag voor de kiezen. “Oh dit is een leuke”, zegt Erik. “Noemen jullie elkaar weleens Ludo en Janine?”, leest Erik voor. “Ik noem hem altijd Janine”, grapt Caroline vervolgens. “Nou ik zal je eerlijk zeggen dat we het voor de grap weleens doen. Maar dat is echt omdat we het zo idioot vinden dat mensen denken dat wij elkaar thuis Ludo en Janine noemen. Daarom doen we het expres juist weleens thuis”, vervolgt Caroline. Erik voegt daaraan toe: “Ik denk dat als het je werk is om Ludo en Janine te spelen en je dat niet achterlaat in de studio en je elkaar thuis nog bij je rolnaam noemt, je dan toch heel snel naar een dokter moet.”

Ruzie

Caroline en Erik kregen in 1996 een relatie en zijn dus al zo’n 23 jaar samen. Bij hun thuis is alles koek en ei, maar het tegenovergestelde geldt voor de personages die zij vertolken in GTST. Aangezien de twee zowel op het scherm als privé een relatie hebben, vraagt iemand zich dan ook af of het lastig is om ruziescènes met elkaar te spelen. “Dat is eigenlijk een van de leukste dingen. Het liefst zo vroeg mogelijk in de ochtend. We beginnen meestal rond een uur of acht. En om dan een ruzie te moeten spelen, om elkaar uit de tent te moeten lokken, is het allerleukste wat er is”, vertelt Erik. “Mensen denken vaak dat ruziescènes het moeilijkst zijn om te spelen, maar dat is dus eigenlijk heel erg leuk. Daar hebben we altijd veel pret bij”, voegt Caroline toe.

Vragenrondje

Daarnaast wordt er gevraagd of het stel ook elke werkdag naar de soap kijkt. Erik vertelt dat ze dat niet elke avond doen, omdat ze vaak rond die tijd eten. Ook vertellen ze welke scène ze het moeilijkst vinden om samen te spelen en meer over hun privéleven.

Hier kun je de hele Q&A kijken:

 

Lees ook: Journaalkijkers zijn dolenthousiast over de gele broek van Dionne Stax

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: GTST | Beeld: Videostill GTST