Déze bekende Hollywoodsterren hebben eigenlijk Nederlands bloed!

Nederlands bloed

Ze lijken Amerikaans, maar dat zijn ze toch niet

Van deze Hollywoodsterren denken veel mensen dat ze honderd procent Amerikaans zijn, maar er stroomt toch echt Nederlands bloed door hun anderen! Zelfs Meghan Markle is deels Nederlands; daar worden wij trots van!

Deze celebrities hebben Nederlandse roots.

Meghan Markle

Meghans moeder is Afrikaans-Amerikaans, maar Meghans vader Thomas Markle heeft Nederlands bloed. Hij is Engels, Iers en Nederlands. Hierdoor heeft ook de verloofde van Prins Harry Nederlandse roots. Vinden we leuk!

Meghan Markle

Angelina Jolie

Toch wel een van de bekendste actrices uit Hollywood is momenteel Angelina Jolie. We zijn daarom toch wel een beetje trots op het feit dat Angelina Nederlands bloed door haar aderen heeft stromen. Haar moeder Marcheline Bertrand was namelijk een mengelmoesje van Frans-Canadees, Duits en Nederlands.

Nederlandse Roots

Kevin Zegers

Kun je je het schattige jongetje uit Air Bud nog herinneren? Hoewel de film op en top Amerikaans is, is acteur Kevin Zegers dat niet. Zijn opa en oma van zowel zijn vaders als moeders kant zijn allemaal Nederlands!

Nederlands bloed

Wentworth Miller

Acteur Wentworth Miller, die ook wel bekend staat als Michael uit Prison Break, mag niet in dit rijtje ontbreken. Wentworth prestaties op het witte doek zijn niet alleen veelzijdig, ook zijn afkomst kent nogal wat nationaliteiten. Zijn vader is Afro-Amerikaans, Jamaicaans, Engels, Duits en Cherokee. Ook zijn moeder heeft bijna net zoveel soorten bloed door haar aderen stromen als de vader van Wentworth. Zij is Russisch, Frans, Syrisch, Libanees én dus Nederlands.

Nederlands bloed

Robert De Niro

Een wat ouder persoon uit dit rijtje is Robert De Niro. Hij wordt gezien als van de beste acteurs van zijn generatie en hoort ook echt in dit rijtje thuis vanwege zijn moeder die Nederlands bloed heeft.

Nederlands bloed

Charlize Theron

Actrice Charlize Theron werd geboren in Zuid-Afrika en groeide hier ook op. Ze spreekt de taal, wat erg veel op het Nederlands lijkt. Haar moeder was van Duitse afkomst en haar vader was Frans-Nederlands.

Nederlands bloed

Mark-Paul Gosselaar

Bovenstaande acteurs hebben allemaal maar een vleugje Nederlands bloed, maar iemand die het Nederlandst is uit dit rijtje is toch wel acteur Mark-Paul Gosselaar. Zijn vader is Nederlands en zijn moeder is Indisch-Nederlands. Het schijnt zelfs dat de Saved by the Bell-acteur vloeiend Nederlands spreekt!

Nederlands Bloed

Lees ook: Geweldig: deze Instagrammer photoshopt BN’ers naast hun vroegere zelf!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: IMDB, Gossip Girl Wiki, Wikipedia Meghan Markle | Beelden: Videostills