Fantastisch nieuws voor dochter Chantal Bles: ‘Wat een ontlading’

Chantal Bles

Het jonge gezin kan hun geluk niet op

Chantal Bles maakte halverwege januari bekend dat haar sterke prinsesje haar laatste chemobehandeling kreeg en dat het tijd werd om te herstellen. Chantal en haar man Robert Doornbos zitten momenteel op een roze wolk; op Instagram laten ze weten dat op de scans van Jada te zien is dat ze schoon is.

Bij het jonge meisje werd vorig jaar een grote tumor ontdekt.

Wereld Kanker Dag

“Vandaag is het Wereld Kanker Dag en vandaag hebben wij goede uitslagen gekregen van Jada haar scans”, begint Chantal haar emotionele bericht op Instagram. “Wat een ontlading! Na 10 maanden lang strijden, kregen we dan eindelijk goed nieuws! Zo trots als een pauw zijn wij op onze Jada!” Tevens laat de moeder weten dat hun dochter de aankomende jaren elke drie maanden scans en echo’s zal krijgen, om te kijken of de kanker ook weg blijft.

Vechters

Ook denkt Chantal op Wereld Kanker Dag aan alle andere mensen die tegen kanker strijden en steekt hen een hart onder de riem. “Vandaag denken wij extra aan alle strijders, de familie en de vrienden die aan het vechten zijn, die deze ziekte hebben overwonnen, maar ook aan de strijders die het helaas niet hebben kunnen redden…”, vervolgt ze. “Hou elkaar vast, zie elkaar, luister en geef elkaar wat vaker een knuffel en leef het leven!”, sluit ze haar bericht af.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Vandaag is het wereld kanker dag en vandaag hebben wij goede uitslagen gekregen van Jada haar scans! 💜 🦒🙏🏼 We zijn er stil van.. wat een emotie! Wat een ontlading! Na 10maanden lang strijden kregen we dan eindelijk goed nieuws! Zo trots als en pauw zijn wij op onze Jada! Tegelijkertijd denken we aan de aankomende jaren waarin er iedere 3 maanden echo’s en scans zullen volgen om te kijken of de kanker ook weg blijft. Vandaag denken wij extra aan alle strijders, de families en vrienden die aan het vechten zijn, die deze ziekte hebben overwonnen maar ook aan de strijders die het helaas niet hebben kunnen redden… wat ik jullie mee wil geven..Hou elkaar vast,zie elkaar,luister en geef elkaar wat vaker een knuffel en leef het leven! #wereldkankerdag #samensterk @robertdoornbos #jadamylena 💜

Een bericht gedeeld door Chantal Bles (@chantalbles) op

Bron: Instagram Chantal Bles | Beeld: Hollandse Hoogte, Edwin Janssen