Zo zien ze kinderen van Frans Bauer en zijn vrouw Mariska eruit

Frans Bauer

Mariska Bauer deelt een kiekje op Instagram van haar ‘vier kanjers’

Of je nu beroemd bent of niet: elke ouder is trots op zijn kroost. Frans Bauer en zijn vrouw Mariska Bauer zijn daar echt geen uitzondering op. Met regelmaat komen de koppies van hun vier zonen voorbij op hun Instagram-pagina’s en één ding valt meteen op: het zijn geen kleine jongetjes meer!

De oudste twee schijnen zelfs plannen te hebben om binnenkort het ouderlijk nest te verlaten.

Trots

Frans Bauer kennen de meesten van zijn swingende en vrolijke nummers, maar de ‘Heb je even voor mij?’-zanger is ook vader. Samen met zijn vrouw Mariska heeft de goedlachse man vier zonen: Christiaan (17), Jan (16), Frans (13) en Lucas (9). De vrouw des huizes lijkt zich goed staande te kunnen houden tussen al haar mannen. Op Instagram plaatst ze een kiekje waarbij ze schrijft: ‘Mijn rijkdom! Mijn vier kanjers waar ik zo ontzettend trots op ben.” Vader Frans is nergens in de foto te bekennen, maar misschien was hij wel degene met de fotocamera in de hand.

Groot

Volgens Grazia zijn de oudste twee, Christiaan en Jan, van plan om niet heel lang meer bij hun ouders te wonen. De jongens gaan over een tijdje studeren en willen dan op kamers gaan. Christiaan wil naar verluidt rechten studeren en Jan ziet een carrière als arts wel zitten. De kleine jongens worden dus groot! Niet alleen wat leeftijd betreft, maar ook qua lengte. Mariska Bauer schrijft nog bij haar foto dat ze bijna ‘de kleinste thuis’ is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Dit noem je nou rijkdom !!! Mijn 4 kanjers waar ik zo ontzettend trots op ben !! 💙 #happymom #benbijnadekleinstethuis

Een bericht gedeeld door M A R I S K A B A U E R (@mariskabauer) op

Lees ook: Zo zien alle kleinkinderen van koningin Elizabeth en Prins Philip eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: Hollandse Hoogte