Zo zien alle kleinkinderen van koningin Elizabeth en Prins Philip eruit

Prins William en prins Harry zijn niet de enigen die de koningin ‘Granny’ noemen

Prins William en prins Harry zijn waarschijnlijk de bekendste kleinkinderen van koningin Elizabeth. Niet zo gek, aangezien zij continu in de spotlight staan. Zo waren alle ogen op 19 mei op prins Harry gericht die in het huwelijksbootje stapte met de Amerikaanse Meghan Markle. Maar de koningin heeft naast prins William en prins Harry nog zes andere kleinkinderen.

Haar oudste kleinkind is 40 en haar jongste kleindkind is 10.

Kleinkinderen

Prins William is dan wel de tweede persoon in de lijn van de troonopvolging, maar dat maakt hem niet het enige kleinkind van koningin Elizabeth en Prins Philip. Het koninklijke paar kreeg vier kinderen: Charles, prins van Wales, prinses Anne Mountbatten-Windsor, Andrew, hertog van York en Edward, graaf van Wessex. Daarnaast kregen ze acht kleinkinderen -en zelfs zeven achterkleinkinderen. We hebben alle kleinkinderen van koningin Elizabeth en Prins Philip voor je op een rijtje gezet.

Peter Philips – 15 november 1977 (41)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

💙Autumn Phillips blue dress💙 What is your favorite?Mine is 1 #autumnphillips

Een bericht gedeeld door news about royal family (@newsroyal2) op

Ouders: Prinses Anne Mountbatten-Windsor en Mark Philips
De oudste kleinzoon van de koningin blijft vaak uit de spotlights, maar het tegenovergestelde geldt voor zijn dochter, de zevenjarige Savannah. Zo stal ze dit jaar de show tijdens Trooping the Colour, toen ze samen met Prinses Charlotte en prins George aan het spelen en lachen was. Ook liet ze prins George speels weten dat hij niet moest meezingen tijdens het volkslied.
Peter is getrouwd met Autumn en heeft twee kinderen, Savannah en Isla. 

Zara Tindall – 15 mei 1981 (37)

Ouders: Prinses Anne Mountbatten-Windsor en Mark Philips
Zara is een ervaren ruiter, ze is zelfs zo goed in haar vak dat ze in 2004 mee zou doen aan de Olympische Zomerspelen. Haar paard kreeg echter een beenblessure, waardoor ze niet kon deelnemen aan de spelen. In 2012 lukte het haar om zich te plaatsen voor de Olympische Spelen in Londen. Met het Britse eventingteam won ze een zilveren medaille, deze kreeg ze overhandigd door niemand minder dan haar moeder, prinses Anne. Zara heeft met echtgenoot Mike Tindall twee kinderen: Mia Grace en Lena Elizabeth

Prins William – 21 juni 1982 (36)

Ouders: Prins Charles en Prinses Diana
Prins William is de tweede persoon in lijn voor de troon en werkt als full-time royal. Voordat hij als full-time royal aan de slag ging, werkte hij als helikopterpiloot bij de RAF Search and Rescue Force. Prins William en zijn vrouw Kate hebben drie kinderen: prins George, prinses Charlotte en Prins Louis.

Prins Harry – 15 september 1984 (34)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

WE MADE IT TO FRIDAY Photo: @gettyimages

Een bericht gedeeld door Who What Wear UK (@whowhatwear.uk) op

Ouders: Prins Charles en Prinses Diana
Hoewel prins Harry in het verleden bekend stond om als feestbeest, is dat wel degelijk veranderd. Zo werkt hij nu samen met zijn vrouw Meghan als full-time royal en zet hij zich in voor voor diverse goede doelen. Hij trouwde op 19 mei met Meghan.

Bekijk de jongere kleinkinderen op de volgende pagina. 


Pagina 1/2