Fan van Legally Blonde? Dan hebben we heel goed nieuws voor je!

Legally Blonde

Bend and snap!

De film Legally Blonde verscheen in 2001 op het witte doek en bemachtigde meteen een plekje in ons hart. Elle Woods leerde ons dat je met doorzettingsvermogen (en een goede garderobe) alles kunt bereiken wat je maar wilt. De film werd een groot succes en in 2003 werden we verblijd met een deel twee. Hoewel het alweer 15 jaar geleden is dat de film over de fashionista verscheen, wordt er hoogstwaarschijnlijk binnenkort gewerkt aan een deel 3!

Legally Blonde werd genomineerd voor twee Golden Globes.

Elle Woods keert terug!

Sinds Netflix ongekend populair is, schieten remake’s en vervolgen op onze favoriete series en films als paddenstoelen uit de grond. Zo werd de serie Dynasty in een geheel nieuw jasje gestoken en kreeg Gilmore Girls een nieuw seizoen. Een vervolg op Legally Blonde kan daarom niet achterblijven. Volgens de Amerikaanse site Deadline kruipt actrice Reese Witherspoon opnieuw in de huid van de geliefde Elle Woods. De contractafhandelingen tussen filmstudio MGM en de 42-jarige actrice zijn bijna afgerond.

Script

Naar verluidt heeft de filmstudio de scriptschrijvers van deel één weten te strikken, Kirsten Smith en Karen McCullah, om het script voor het derde deel ook te schrijven. Wie de regie voor zijn of haar rekening neemt is nog onbekend. Wij kunnen in elk geval niet wachten om Elle Woods weer in actie te zien!

Lees ook: Dit was de populairste serie in het jaar dat jij werd geboren

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Nu, Seventeen | Beeld: videostill Legally Blonde