Erik de Vogel deelt hoe hij en Caroline de Bruin na twintig jaar nog stapelgek op elkaar zijn

Erik Vogel Caroline de Bruin

De twee zijn al meer dan twintig jaar samen en nog altijd dolgelukkig met elkaar

De chemie spat er vanaf tussen Goede Tijden, Slechte Tijden-karakters Ludo en Janine. Ook tussen de gezichten achter die karakters botert het nog altijd. Acteurs Caroline de Bruin en Erik de Vogel zijn al een dikke twintig jaar samen. Hoe doen ze dat toch? In Goede Tijden, Zomer Tijden vertelt Erik er meer over.

Goede Tijden, Zomer Tijden

Samen met oud GTST-actrice Tanja Jess schuift Erik de Vogel aan tafel bij Froukje de Both voor het programma Goede Tijden, Zomer Tijden. Ze halen herinneringen op uit hun tijd in Goede Tijden samen, maar ze spreken ook over hun privélevens. Romancing the Globe, het reisprogramma dat Erik en Caroline samen maken, komt ook ter sprake.

Reisprogramma

Erik en Caroline zijn erg gepassioneerd over hun programma, maar door de coronacrisis kunnen geplande reizen niet doorgaan. Ook vermoedt Erik dat het programma er na de coronacrisis anders uit gaat zien. “De nadruk zal meer liggen op het ecologische aspect en de duurzaamheid van de bestemmingen”, vertelt hij.

Elkaar niet zat?

Samen een reisprogramma maken, samen op de set van GTST staan en dan ook nog een samen thuiskomen. Het is veel, zo merkt ook Froukje de Both op. Ze vraagt zich af hoe het kan dat het stel zo goed 24 uur per dag samen kan zijn. “Dat lijkt me een uitdaging soms”, geeft Froukje toe. Toch hoeft Erik dat niet te beamen. “Dat is het gek genoeg niet”, lacht hij.

Chemie

De twee hebben geen afspraken over hoeveel ze samenzijn. “Het is gewoon iets wat we allebei prettig vinden”, licht Erik toe. Natuurlijk zijn de twee ook weleens gescheiden van elkaar, maar al snel missen ze elkaar dan. “Gisteren zeiden we elkaar ’s ochtends gedag en gingen we allebei onze kant uit vanwege werk. Vier uur later belden we elkaar op en dan zitten we een uur aan de telefoon. Dan praten we over wat er in de vorige uren gebeurd is. Ik weet niet wat het is, het is ook chemie. En Caroline en ik kunnen ook samen goed werken.”

Relatie

Caroline de Bruin en Erik Vogel zijn al meer dan twintig jaar samen. Ze leerden elkaar kennen op de set van GTST en op 29 juli 2000 kregen ze samen een dochter: Solane Victoria de Vogel. Uit zijn eerdere huwelijk heeft Erik ook twee kinderen. Zoon Vince en dochter Alix. 

Lees ook: Wat een schoonheid! Zó ziet de kleindochter van Grace Kelly eruit!

Bron: Goede Tijden, Zomer Tijden | Beeld: Hollandse Hoogte/ANP, Edwin Janssen