Deze films zijn nieuw op Netflix en je mag ze absoluut niet missen!

films

Deze films zijn stuk voor stuk pareltjes

De maand april staat op Netflix in het teken van gouwe ouwe en nieuwe speeltjes. De liefhebber van klassiekers kan zijn hart ophalen deze maand, want onder andere klassieker Notting Hill komt op Netflix te staan.

I’m just a girl standing in front of a boy…

Notthing Hill

Grote kans dat je die al weleens gezien hebt,desalniettemin is het een fantastische romantische komedie met Julia Roberts en Hugh Grant. In deze film speelt Julia een wereldberoemde filmster die verliefd wordt op de doodnormale boekenverkoper William. Het is voor William alleen niet al te makkelijk om samen te zijn met zo’n wereldster… IMDB-score: 7,1.

Billy Elliot

Dit is een film die je kunt kijken met zowel een lach als een traan. De film gaat over een jongetje dat dolgraag wil dansen, maar van zijn vader moet boksen. Hij vindt het boksen helemaal niet leuk want hij bakt er niets van. Wanneer Billy weer eens moet nablijven om zijn boksoefeningen te doen, ziet hij de balletklas van mevrouw Wilkinson trainen. Iets in de bewegingen van de meisjes spreekt hem aan en Billy besluit om mee te doen. IMDB-score: 7,7.

Eternal Sunshine of the Spotless Mind

Deze film is een absolute aanrader. In deze film verliezen Jim Carrey en Kate Winslet allebei hun geheugen en worden dan weer opnieuw verliefd. Kate Winslet werd voor de rol van Clementine genomineerd voor de oscar Beste Actrice. IMDB-Score: 8,3.

Jason Bourne trilogie

Deze actie-spionage trilogie is een must-see. In deze films gaat spion Jason Bourne, gespeeld door Matt Damon, op de vlucht voor de instantie Treadstone die hem om wil leggen. Spanning, sensatie en af en toe zelfs een vleugje romantiek. IMDB-score: 7,9.

What If

Deze romantische komedie is op IMDB ondergewaardeerd met een 6,8. In deze film ontmoet Wallace (Daniel Radcliffe) zijn soulmate Chantry (Zoe Kazan) op het verkeerde moment. Het is gebaseerd op het toneelstuk Toothpasta and Cigars.

6 balloons

In deze Netflix Original zie je Katie die ontdekt dat haar broer Seth terugvalt in zijn verslaving. Ze wil hem midden in de nacht naar een afkickcentrum brengen. IMDB-score: 6,4.

Tijd om eens een bak popcorn te pakken en lekker te gaan genieten van deze prachtige films.

Lees ook: Zo kom je erachter wie jou de meeste WhatsApp-berichten stuurt

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Girlsinfilm | Beeld: screenshot netflix