Sylvie Meis openhartig over de relatie met haar nieuwe liefde Bart

Sylvie Meis

De tortelduifjes genieten volop van elkaar

Sylvie Meis is stapelverliefd op haar nieuwe vriend, Bart Willemsen. De twee zijn nu drie maanden samen en hebben het heel leuk met elkaar. ”Het gaat hartstikke goed tussen ons”, vertelt de 40-jarige presentatrice aan RTL Boulevard. ”We genieten van elkaar en van de liefde.”

Afgelopen december bevestigde Sylvie Meis haar relatie met de ruim tien jaar jongere Bart Willemsen.

Relatie

Het koppel heeft het de afgelopen maanden erg leuk met elkaar. ”Het gaat hartstikke goed tussen mij en Bart”, laat Sylvie weten aan RTL Boulevard. ”Die zin zegt alles toch? En mijn lach. We genieten van elkaar en van onze relatie.”

Paparazzi

Toch geeft de presentatrice toe dat een leven vol paparazzi niet altijd even makkelijk is voor hen. Sylvie probeert zich daar niet al te druk om te maken en laat de paparazzi haar en Bart gewoon fotograferen.

Media

”Het is natuurlijk een vreemde situatie als je een relatie met iemand hebt die zo vaak gefotografeerd wordt, waar vaak een mening is of over geschreven wordt”, zegt Sylvie. ”Maar hij werkt zelf ook in de media, dus hij weet hoe het gaat.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

👫 @misfitderfilm Premiere in Cologne.. #glam @serenagoldenbaum #dress @jasminerbas ❤️Werbung/Ad Photocredit: @gettyimages

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

Lees ook: Kijkers vallen massaal in katzwijm door deze knappe First Dates-kandidaat

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill