Filmliefhebbers opgelet: deze streamingdienst biedt elke dag een gratis film aan

streamingdienst gratis film

Deze films draaiden kortgeleden nog in de bioscoop

Thuiszitten tijdens deze prachtige lentedagen: het is best lastig. Heb jij als filmliefhebber voor jouw gevoel heel Netflix en Videoland al uitgespeeld? Dan hebben wij goed nieuws. Pathé en Pathé Thuis trakteren vanaf maandag 6 april tot en met dinsdag 28 april op elke dag een gratis(!) film. Dit betekent dat je kosteloos kunt genieten van 23 films die onlangs nog in de bioscoop waren te bewonderen. Hoera! 

Unieke code

Of je een abonnement op de streamingdienst van Pathé moet hebben? Nee! Het enige wat je hoeft te doen is de social mediakanalen van het bioscoopketen in de gaten te houden. Elke maandagochtend om 09.00 uur delen zij een unieke code en wordt bekend welke film je die dag kunt bewonderen. Van romcom en thrillers tot actie en familiefilms: alle genres komen aan bod en er is voor ieder wat wils. Scheelt dat ook gelijk een hoop zoekwerk en ruzie’s met je partner, toch?

Flink wat kijkplezier

Pathé laat op haar social mediakanalen weten dat zij met dit idee Nederland een steuntje in de rug willen geven. “Hiermee wordt het thuisblijven in sociale isolatie net een beetje leuker en hoeven filmfans hun favoriete uitje iets minder te missen. Popcorn erbij en ontspannen maar!”, aldus Pathé. Daar komt nog bij: op de website van Pathé Thuis zijn niet alleen de gratis films terug te vinden. Ook de films die vanwege de coronacrisis maar kort in de bioscoop hebben gedraaid, zijn op deze website te bewonderen. Denk hierbij aan de romantische komedie Huisvrouwen Bestaan Niet en de dramafilm Suriname. 

Lees ook: Gek op Love is Blind? Dan wordt deze datingshow je nieuwe favoriet

Bron: FLAIR | Beeld: Unsplash