Gek op Love is Blind? Dan wordt deze datingshow je nieuwe favoriet

nieuwe favoriete serie nieuwe datingshow

De datingshow Too Hot To Handle wordt jouw nieuwe guilty pleasure

Heb jij de serie Love is Blind binnen een dag verslonden? Dan hebben wij enorm goed nieuws voor jou. Het creëren van perfecte koppels op een bijzondere manier wordt nog even doorgezet, aangezien Netflix een aantal bloedknappe vrijgezellen aan elkaar koppelt. Ditmaal mogen de koppels elkaar wel zien, maar geen fysiek contact met elkaar maken. 

Too Hot To Handle

Als je denkt dat koppels in programma’s als Temptation Island, Ex on the Beach en Love is Blind flink op de proef worden gesteld, dan heb je het mis. Bij je nieuwe favoriete guilty pleasure gaat de boel nog een stapje verder. De tien bloedmooie vrijgezellen die meedoen aan Too Hot To Handle zijn op zoek naar ware liefde. Vinden zij iemand met wie zij een diepe en emotionele connectie hebben? Dan wordt het vanaf dat moment enorm lastig.

Handjes thuis

De vrijgezelle deelnemers zijn namelijk niet alleen op zoek naar ware liefde. Er staat ook een hoop geld op het spel. Iedere deelnemer kan 100.000 euro mee naar huis nemen, maar moet hiervoor wel het een en ander over hebben. Elke vorm van fysiek contact zorgt ervoor dat het prijzengeld in waarde daalt. Dit betekent dat de vrijgezellen hun liefdes niet mogen aanraken, kussen en knuffelen. Kiezen de singles voor liefde op basis van lust of gaan zij voor een emotionele connectie? En hoe belangrijk is dit geldbedrag nou eigenlijk?

Netflix heeft helaas nog geen beelden bekend gemaakt. Benieuwd? Vanaf 17 april maakt de streamingsdienst meer bekend.

Lees ook: Op deze manier word je verliefd volgens je sterrenbeeld

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Unsplash