Loretta en Quinty over einde Koffietijd: ‘Verdrietig en jammer’

loretta quinty

De presentatrices blikken vooruit op het naderende einde

Gisteren maakte RTL bekend dat Koffietijd volgend jaar stopt. Per mei 2023 verdwijnt het bekende ochtendprogramma van de buis, omdat het niet meer genoeg kijkers trekt en sponsoren zich terugtrekken. Loretta Schrijver en Quinty Trustfull zijn al jaren twee bekende Koffietijd-gezichten en hebben verdrietig gereageerd op het nieuws.  

Loretta en Quinty

Al sinds de doorstart van de show in 2010 waren Loretta Schrijver en Quinty Trustfull bij Koffietijd betrokken. Met hun gesprekken over allerlei onderwerpen vergaarden de presentatrices een hele hoop fans. Maar door teruglopende kijkcijfers komt er nu een einde aan hun twaalf jaar lange verschijning als de gezichten van Koffietijd.

Verdrietig

In de middagshow van Frank Dane op Radio 538 deelde Loretta Schrijver hoe zij het einde van het Koffietijd-tijdperk ervaart. “We kunnen nog zeven maanden heel leuke uitzendingen maken, en dat zijn er nog best een heleboel als je er vijf per week maakt”, stelde zij vol goede moed. Naar eigen zeggen put Schrijver troost uit het feit dat ze nog zeven maanden te gaan hebben.

Maar dat betekent niet dat ze het er niet moeilijk mee heeft. Zo noemt ze het ‘verdrietig’ en heeft ze nog niet nagedacht over haar plannen voor na het einde van de show. “Dit is nog nauwelijks tot me doorgedrongen”, deelt ze.

Doodzonde

Ook mede-presentatrice Quinty Trustfull heeft van zich laten horen. Zij deelde via haar Instagram een video waarop ze vooruitblikt op het einde van Koffietijd. Zo noemt ze het ‘dood- en doodzonde’ dat de show stopt. “Het is gek, verdrietig en jammer”, stelde ze bovendien. Ook gaf ze toe dat ze er best ‘een traantje’ om had gelaten. Maar ook Trustfull probeert positief te blijven, en kijkt uit naar de komende zeven maanden. “We gaan er wat moois van maken!”, belooft ze.

Lees ook: Rachel Hazes blikt terug op verslavingsperiode André: ‘Zo heftig’

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: BrunoPress