Sylvie Meis ontslagen als presentatrice vanwege ’te gewaagde’ kleding

Sylvie Meis

Er zou veel kritiek zijn geweest op de gewaagde outfit van Sylvie

Sylvie Meis (41) zou in februari 2020 het chique SemperOpernball in Dresden presenteren, maar ze mag dat van de organisatie niet langer doen. De reden? Sylvie zou kleding hebben gedragen die te laag uitgesneden was. De afgelopen editie van het SemperOpernball werd nog wel door Sylvie gepresenteerd, maar ook daar verscheen de blondine volgens de organisatie in een veel te blote jurk. ”Er was veel kritiek”, zo laat de directeur van het bal weten. 

Nadat Sylvie het bal twee jaar op rij presenteerde, is ze nu door de organisatie de laan uit gestuurd.

SemperOpernball

Sylvie Meis gaat graag glamoureus, sexy en stijlvol over straat. De afgelopen twee jaar presenteerde de blondine het SemperOpernball in Dresden, maar dat is nu verleden tijd. Ze mag het bal aankomend jaar niet langer presenteren, omdat ze te bloot gekleed zou zijn. Aan het Duitse Bild licht de directeur van het gala, Hans-Joachim Frey, toe waarom ze niet langer samenwerken met Sylvie. ”We waren eigenlijk heel tevreden met Sylvie Meis als presentator, maar ze droeg dit jaar jurken die zo diep uitgesneden waren dat het te onthullend was voor onze conservatieve klantenkring. Er was veel kritiek”,  aldus Frey.

Nooit klachten

De japon die Sylvie tijdens het afgelopen bal droeg, bedekte haar lichaam keurig vanaf haar middel tot haar voeten, maar de bovenzijde had zo’n diep decolleté dat een groot deel van haar borsten zichtbaar was. ”Aanstootgevend”, zou een veelgehoorde kreet zijn tijdens het gala in Berlijn. Wat Sylvie zelf vindt van de ophef? De presentatrice was zich van geen kwaad bewust, zo laat ze weten. Aan Bild vertelt ze: ”Mijn uitsnede was misschien wat diep, maar ik heb daar nooit klachten over gekregen. Het is me niet verteld dat er kritiek op was.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Moments before the magical @semperopernball 💖 dress by @brianrenniecouture #brianrenniecotoure & earrings by @chopard @juwelierleicht Werbung/Ad

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

Lees ook: Ruud de Wild doet boekje open over relatiestatus met Olcay Gulsen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Rike Schulz