Sylvie Meis trots op lijf: ‘Menig 25-jarige wil mijn lichaam ook wel’

Ook deelt ze groot nieuws!

Dat Sylvie Meis een lichaam heeft waar ze trots op is, moge duidelijk zijn. Zo plaatst de 40-jarige presentatrice regelmatig een kiekje op Instagram waarop te zien is dat ze pronkt in bikini. Sylvie meent dat ze het lichaam heeft waar velen van dromen en nu wil ze mensen de kans geven om dit ook te bereiken.

Sylvie werkt zich regelmatig in het zweet voor haar prachtige lijf en nu wil ze anderen hier ook mee helpen.

Fitnessapp

De fitnessapps lijken als paddenstoelen uit de grond te schieten en Sylvie Meis doet ook mee aan deze trend. Binnenkort lanceert de blondine haar eigen fitnessapp. Wel laat ze weten dat haar fitnessapp anders is dan de fitnessapps die al bestaan. “Wat deze app anders maakt dan andere apps, is dat ik een veertigjarige vrouw ben met een lichaam waar menig 25-jarige toch naar zou kunnen kijken van: ‘Nah, zou ik ook wel willen,’” deelt Meis in haar nieuwste Grazia-column.

Lichaam

Met haar meer dan één miljoen volgers op Instagram deelt Sylvie regelmatig plaatjes van haar bikinibody en zegt dan ook: ‘Ik denk dat jullie mijn lichaam intussen wel een beetje kennen: slank maar niet dun, getraind maar niet superdroog of te gespierd, vrouwelijk zonder overdreven curvy te zijn.” De presentatrice vindt niet dat ze een doorgetraind lijf heeft en dat heeft ze ook niet als doel. “Ik ben van een mooie, sexy shape en het nastreven van de beste versie van jezelf.”

Sylvie laat weten dat je voor het gebruik van haar app geen fitgirl hoeft te zijn en dat de (Duitstalige) trainingen goed te doen zijn voor beginners.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Werbung/Ad 🌷 @sylviedesigns lingerie set, exclusive at selected @karstadt_warenhaus stores and online karstadt.de #lingerie #dessous

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

Lees ook: Dit is wat Sylvie Meis op een dag eet

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: AD, RTL Boulevard | Beeld: videostill