Temptation Island update: is dit het bewijs dat Donny Roelvink en Amijé niet langer samen zijn?

donny roelvink
Donny Roevink is intiem gespot met deze verleidster

De geruchten doen al langer de ronde: Donny Roelvink en Amijé zouden niet langer samen zijn na hun deelname aan Temptation Island VIPS. Ze mogen er officieel niets over zeggen, ze hebben tenslotte een contract ondertekend dat ze de uitkomst van het programma niet zullen verklappen. Zover wij kunnen zien in Temptation Island is alles nog koek en ei, maar daar zou snel verandering in kunnen komen…

Is dit het bewijs dat ze uit elkaar zijn?

Gespot

Meteen nadat bekend werd gemaakt wie de deelnemers van Temptation Island VIPS waren, werd er meteen ook druk gespeculeerd of de koppels nog samen waren. Vooral Michella Kox, bekend van meerdere reality programma’s, is een ster in het ontdekken van geheimen en kiekjes die niet voor het grote publiek bedoeld zijn. Een tijd geleden plaatste zij al een vlog waarin een foto te zien was van Donny samen met verleidster Danique.

Roddels

Op de foto zitten de twee samen op een terras. Het ziet er gezellig uit, maar ze doen op zich nog niets verkeerd. Ook kan het best een andere roodharige dame zijn. Op de beelden die we de afgelopen afleveringen op televisie hebben gezien, zien we dat Donny en Danique het gezellig hebben, maar ze gaan nog niet de fout in. De programmamakers weten het dus alsnog spannend te houden.

Nieuwe foto

Maar, de video die vandaag is opgedoken wijst er toch echt op dat de relatie tussen Donny en Amijé over is. Op het filmpje is te zien dat Donny en Danique samen op een strandstoel liggen, bovenop elkaar. Tja, het lijkt ons dat je dat niet doet met gewoon een vriendin… Michella Kox plaatste de video gisteravond op haar Facebookaccount. De beelden liegen er niet om, het lijkt ons een klare zaak.

 

Lees ook: Even loeren: zo zag Niels van Temptation Island er vroeger uit

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Facebook Michella Kox | Beeld: Videostill Temptation Island