Trijntje Oosterhuis overladen met complimenten vanwege haar slanke figuur

trijntje oosterhuis

‘Wat een mooi figuurtje heb je weer Trijntje’, zo luidt één van de reacties

Trijntje Oosterhuis is druk bezig met de voorbereidingen voor haar jubileumconcert, dat 30 maart zal plaatsvinden in de Ziggo Dome. De zangeres telt de dagen op Instagram af naar het grote evenement. Ook deelt ze een foto, die laat zien dat ze er zichtbaar naar uitkijkt. ‘Happy Sunday Everybody! Nog 20 dagen voor de ziggodome 3o maart!’, zo schrijft bij het plaatje. Hoewel het Instagram-bericht in eerste instantie bedoeld is als promotie voor haar concert, lijken de trouwe volgers van Oosterhuis meer geïnteresseerd in de transformatie die de zangeres heeft ondergaan. Trijntje is duidelijk flink wat gewicht verloren.

Trijntjes Instagram-volgers zijn duidelijk onder de indruk van het gewichtsverlies van de zangeres.

Complimenteus

De ruim 82 duizend volgers van Oosterhuis overladen haar met complimenten. ”Wat een mooi figuurtje heb je weer Trijntje, ”Wat heb je hard gewerkt aan je lijf de afgelopen maanden” en ”Wauw wat staat je dat goed zeg en dat figuur”, waren enkele van de reacties onder de foto. Iemand grapt zelfs dat haar ‘streefjurk’ straks zelfs te groot is.

Streefjurk

Trijntjes ‘streefjurk’ is de iconische rode jurk die ze aanhad tijdens haar optreden van de opening van de Arena in 1996. Haar doel is om binnenkort weer in diezelfde jurk te passen. Wanneer de zangeres op 30 maart in de Ziggo Dome haar 25-jarig jubileum viert, wil ze dat op precies dezelfde manier doen als toen ze destijds doorbrak. Inclusief jurk. ”Ik hoop dat ik die jurk weer aan kan”, zo laat de zangeres weten. ”Ik ben hard aan het trainen. Serieus, ik heb hem nog”, vertelde ze eerder bij WNL op Zondag tegen presentator Rick Nieman.

Sterk

Oosterhuis let op haar eten, maar is daarnaast ook druk aan het trainen in de sportschool. Ze heeft 3 kinderen op de wereld gezet, waardoor er naar eigen zeggen wel weer wat werk aan de winkel is. Aan Story vertelt ze: ”Ik heb heerlijke kinderen op de wereld gezet en dat trekt toch wel een wissel op je lichaam. Af en toe moet je er in je leven keihard tegenaan. Het is ook een mentale kracht. Ik voel me nu sterk en ik heb er zin in. Het is heerlijk om in zo’n energie te zitten.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy Sunday Everybody! Nog 20 dagen voor de @ziggodome 30 maart!#happysunday #ziggodome

Een bericht gedeeld door Trijntje Oosterhuis (@trijntjeoosterhuis) op

Lees ook: Zo gaat het nu met Chad Michael Murray uit One Tree Hill

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill