Kris Kross Amsterdam eert Antonie Kamerling met nieuwe versie van hit Toen Ik Je Zag

Antonie Kamerling

Isa Hoes vertelt dat haar man de nieuwe versie van zijn hit geweldig had gevonden

Niemand minder dan Kriss Kross Amsterdam, Lil Kleine en Yade Lauren sloegen de handen ineen om Antonie Kamerling te eren. De artiesten brengen tien jaar na het overlijden van de acteur een nieuwe versie van de hit Toen Ik Je Zag uit.

All Stars-hit

Klassiekers in een nieuw jasje steken is de trend du moment. De muziekgroep Kriss Kross Amsterdam gaat er weer voor en brengt een nieuwe versie van Toen Ik je Zag uit. Antonie scoorde in 1997 een hit met dit nummer dankzij de film All Stars. De acteur overleed op 6 oktober 2010 op 44-jarige leeftijd. Dat er tien jaar na het overlijden van Antonie een nieuwe versie van zijn hit uitkomt, is geen toeval. De remake van Toen ik je Zag heet Mij Niet Eens Gezien en is daarmee een eerbetoon aan Antonie.

Isa Hoes betrekken in proces

Kriss Kross Amsterdam-lid Jordy Huisman vertelt dat de groep Isa Hoes ook wilde betrekken bij het nieuwe nummer. “We hadden Guus Meeuwis, die het nummer heeft geschreven, om toestemming gevraagd, maar we wisten al heel snel dat we Isa Hoes en hun kinderen Merlijn en Vlinder er ook bij wilden betrekken”, deelt Jordy met BuzzE. “Het is natuurlijk een beladen nummer, maar zij waren ook direct enthousiast.”

Tiende sterdag

Isa Hoes liep al een tijdje met het idee rond om op de tiende sterfdag van Antonie iets met zijn muziek te doen. “Daarbij dacht ze ook aan Lil Kleine. Toen was de cirkel rond. We hebben er echt iets moois van gemaakt”, laat Jordy weten. “Het is ook mooi dat we dit zo samen hebben kunnen doen.”

Rol Merlijn

Bij Mij Niet Eens Gezien hoort natuurlijk ook een nieuwe videoclip. Niemand minder dan Merlijn Kamerling, de zoon van Antonie en Isa, speelt een rol in de clip. Isa denkt dat haar man de clip en het nummer fantastisch had gevonden. “Ik denk dat hij dit geweldig zou vinden. Die zou dit volgens mij te gek hebben gevonden”, deelt Isa enthousiast met RTL Boulevard.

De videoclip is nog niet te zien, maar het nummer is al wel te beluisteren: 

Lees ook: Victoria Koblenko doet boekje open over relatietherapie met man Evgeniy Levchenko

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill