Heugelijk babynieuws: allereerste First Dates-baby op komst

first dates-baby

De eerste Nederlandse First Dates-baby komt eraan! 

Tv-kijkend Nederland is gek op het vermakelijke en soms ietwat ongemakkelijke datingprogramma First Dates. In negen van de tien gevallen is de date helaas geen match made in heaven, maar dat gold niet voor oud-kandidaten Carin en Gerard. Het stel maakte namelijk bekend dat de allereerste First Dates-baby onderweg is!

Eerste First Dates-baby op komst

Hoewel Cupido zelden raak schiet in het First Dates-restaurant, waren Carin en Gerard uitzondering op de regel. De vonk tussen de twee sloeg over na de eerste date en vele afspraakjes volgden al snel. Inmiddels zijn de twee al enige tijd samen en is er zelfs sprake van de allereerste Nederlandse First Dates-baby!

Bekendmaking Carin en Gerard

Dit nieuws maakte het datingprogramma zelf bekend op Facebook. Op de foto zien we het koppel in bed zitten waarbij Carin de champagne inschenkt en Gerard een babypop op de arm heeft. Achter het stel zijn de ballonnen met daarop ‘Okt 2020’ te zien. De eerste First Dates-baby kunnen we dus oktober dit jaar verwachten. “De állereerste First Dates baby is (over een paar maanden) een feit! Gefeliciteerd Carin en Gerard!”, schrijft het datingprogramma bij de foto.

De állereerste First Dates baby is (over een paar maanden) een feit! 👶🏻 Gefeliciteerd Carin en Gerard! ❤️✨ Kijk hier…

Geplaatst door First Dates NL op Dinsdag 14 april 2020

Bekijk hier de eerste date van Carin en Gerard in het First Dates-restaurant terug.

Lees ook: Op welke manier zoen jij met je partner? Dit zegt het over jullie relatie

Bron: Facebook First Dates NL | Beeld: Videostill