Vanaf déze datum staat The Real Housewives of Amsterdam op Videoland

real housewives

Wij zetten de popcorn vast klaar!

Van Amerika naar de VK en nu ook in Nederland: binnenkort kunnen we genieten van The Real Housewives of Amsterdam! De serie werd een poosje geleden al aangekondigd, en nu hebben we dan ein-de-lijk ook een releasedatum. Dit is wanneer het nieuwe seizoen op Videoland verschijnt.

Housewives

Jarenlang hebben we genoten van de glamoureuze levens van de real housewives van New York City, Orange County, Atlanta, Miami, Dallas en Beverly Hills. In het realityprogramma zien we hoe de vrouwen hun gezinsleven combineren met hun drukke vriendschappen en lucratieve business adventures. Enne, nu strijkt het wereldwijde succesprogramma eindelijk in Nederland neer. Op Instagram maakte Videoland onlangs al bekend dat we vanaf dit najaar kunnen genieten van The Real Housewives of Amsterdam.

Releasedatum

Lang hoeven we niet meer te wachten totdat we naar de ladies kunnen kijken, want vanaf 24 november begint het seizoen op Videoland. Wij kunnen niet wachten!

In de Amsterdamse editie zullen we de levens van zeven glamourdames gaan volgen. De housewives zijn: Cherry-Ann Person, Djamila Celina, Hella Huizinga, Kimmylien Nguyen, Maria Tailor, Sheila Bergeik en Susanna Klibansky. Onlangs gaven de dames al aan dat ze erg zin hebben in het avontuur. “Vind het heel leuk om jullie een kijkje te kunnen geven in mijn leven. Mijn gezin, werk en vriendschappen zullen centraal staan. Mooie momenten en minder mooie momenten”, vertelt Maria. Ook Hella kijkt er enorm naar uit: “We maken wat meeeee!!” Dat wordt ongetwijfeld heel juicy!

Lees ook: 20x de leukste babynamen geïnspireerd op films en series

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Grazia | Beeld: Mark Engelen/Rob Jacobs