Dit is het vermogen van de Britse royals

vermogen Britse royals

Zoveel zijn Kate, Meghan, William en Harry waard

Dat Koning Willem-Alexander, prinses Beatrix en koningin Máxima een hogere uitkering krijgen -dat bekend werd gemaakt op Prinsjesdag- maakte de tongen los. Zo krijgt de koning een bedrag van maar liefst 926.000 euro, 24.000 euro meer dan vorig jaar. De Nederlandse royals zitten er warmpjes bij, ook de Britse royals hebben niets te klagen. Zo weet Forbes dat de Britse koninklijke familie zo’n 88 miljoen dollar waard is. Maar wat is het vermogen van prins Harry, prins William, Kate Middleton en Meghan Markle per persoon?

Dit is het vermogen per persoon.

Prins William

De troonopvolger heeft met een vermogen van 40 miljoen dollar niets te klagen, zo weet Town & Country Magazine. Dit bedrag dankt hij onder andere aan zijn moeder prinses Diana en zijn oma koningin Elizabeth. Het is hem echter allemaal niet in de schoot geworpen. De hertog van Cambridge werkte een aantal jaar als helikopterpiloot bij de RAF Search and Rescue Force, dit leverde hem 70.000 dollar per jaar op.

Kate Middleton

Het vermogen van de hertogin van Cambridge ligt tussen de 7 en 10 miljoen dollar. Dit geld heeft ze niet te danken aan het feit dat ze in het huwelijksbootje stapte met prins William. Voordat ze hem het jawoord gaf, had ze dit geld al verdiend met het familiebedrijf Party Pieces. De ouders van de hertogin van Cambridge, Carole en Michael Middleton, startten Party Pieces in 1987. Volgens Hello! zou het bedrijf 40 milljoen dollar waard zijn. Het vermogen van de ouders van Kate wordt geschat op 67 miljoen dollar.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

«I’m still just Kate.» The Duchess of Cambridge❤️ . #katemiddleton

Een bericht gedeeld door 🇬🇧𝒯𝒽𝑒 𝒟𝓊𝒸𝒽𝑒𝓈𝓈 𝑜𝒻 𝒞𝒶𝓂𝒷𝓇𝒾𝒹𝑔𝑒🇬🇧 (@duchessofcambridge_catherine) op

Benieuwd wat het vermogen van prins Harry en Kate Middleton is? Lees het op de volgende pagina.

Pagina 1/2