Bibi Breijman betwijfelt of Waylon bij de bevalling kan zijn

Ze hoopt dat Waylon er wel bij kan zijn

Bibi Breijman en Waylon maakten vlak voor het Eurovisie Songfestival bekend dat ze samen hun eerste kindje verwachten. Dit is inmiddels alweer een aantal maanden geleden en Bibi maakt zich op voor de laatste loodjes.

Ze is eind november uitgerekend.

Novemberbaby

Bibi maakte eind april bekend dat ze haar allereerste kindje verwacht. Inmiddels is ze al zo’n acht maanden zwanger en maakt ze zich op om haar spruit te verwelkomen. Hoewel Waylon haar continu steunt, is het onduidelijk of hij wel bij de bevalling aanwezig is. De brunette is namelijk eind november uitgerekend, maar dan staat Waylon op de planken tijdens zijn eigen concertreeks: Waylon Live in Concert – Top 1000 allertijden. Deze concertreeks vindt op 30 november en 1 december plaats. In LINDA. Meiden vertelt Bibi dat ze hoopt eerder te bevallen. “Fingers crossed dat ik een week eerder beval. Want als het 30 november of 1 december gebeurt, weet ik zeker dat hij het liefst het podium afrent om bij mij te zijn.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️. Aftellen #littleoutlawbaby

Een bericht gedeeld door Bibi Breijman (@bibibreijman) op

Relatie

Waylon en Bibi leerden elkaar kennen tijdens de opnames van het tweede seizoen van It Takes 2. De vonk sloeg echter pas over toen het programma al was afgelopen. Bibi vergezelde Waylon op het podium van zijn concertreeks top 1000 Allertijden in Ahoy. De vonk sloeg over in de aanloop naar het optreden. Op 11 november 2017 verraste de twee vriend en vijand door bekend te maken dat ze een stel zijn. Op 30 april maakte de vlogster bekend dat de twee hun eerste kindje verwachten.

Lees ook: Deze babynamen zijn het meest in trek in 2018 tot nu toe 

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: videostill Bibi Breijman