Yes! Op déze datum gaat het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde van start

B&B Vol Liefde

We kunnen niet wachten!

B&B Vol Liefde-fans opgelet! De startdatum van het gloednieuwe seizoen is ein-de-lijk bekendgemaakt. In december mochten we al kennis maken met de single B&B eigenaren, maar nu weten we ook eindelijk wanneer we het nieuwe seizoen kunnen gaan verwachten. Yes! 

Nieuw seizoen

Het laatste seizoen van B&B Vol Liefde is alweer een tijdje geleden afgelopen, en fans van het programma kunnen natuurlijk niet wachten op een nieuw seizoen. En dat komt goed uit, want er is een gloednieuwe reeks in de maak. Sterker nog, de startdatum voor het volgende seizoen is vandaag al bekendgemaakt.

In het programma gaan Nederlandse B&B eigenaren, verspreid over Europa en dit seizoen ook buiten Europa, het liefdesavontuur van hun leven aan. Elf eigenaren stellen hun harten open voor een leuke partner uit Nederland met wie zij hun leven verder willen delen. Presentator Art Rooijakkers – die trouwens niet in de rest van het seizoen te zien is – ging bij alle deelnemers op bezoek, om meer over hun zoektocht naar de liefde en hun B&B te weten te komen. Presentator Art kan er de rest van het seizoen niet bij zijn helaas. “De opnames van B&B Vol Liefde lopen gelijk met die van Expeditie Robinson en dus kon ik niet beide programma’s doen.” Aha!

Startdatum

Goed, maar wanneer kunnen we het avontuur van de eigenaren nou precies op het scherm volgen? Dat zal vanaf 10 juli zijn. Vanaf die datum is het programma zeven weken lang iedere maandag tot en met vrijdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Ook verschijnen de afleveringen op Videoland. De laatste aflevering wordt op 25 augustus uitgezonden.

Lees ook: Aha! Zo breng je op de juiste manier oogcrème aan

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Grazia, RTL Nieuws | Beeld: B&B Vol Liefde (RTL)