Yes! Yvon Jaspers kondigt nieuwe reeks Boer zoekt Vrouw aan

Yvon

En deze gaat er anders uitzien dan het laatste seizoen

Goed nieuws! Boer zoekt Vrouw-fans kunnen opgelucht ademhalen, want Yvon Jaspers heeft bekend gemaakt dat er een nieuw seizoen van het programma aankomt. Op Instagram deed ze gisteravond de onthulling.

Kiekje uit de oude doos

Boer zoekt Vrouw: het is al jaren niet meer van de tv weg te denken en nog altijd kunnen we er geen genoeg van krijgen. En dat komt goed uit, want ook presentatrice Yvon Jaspers ziet een nieuw seizoen zitten. “Jaaaa! Met een oeroud fotootje een spiksplinternieuw seizoen van Boer zoekt Vrouw aankondigen! Haha”, schreef Yvon gisteren bij een kiekje uit de archieven op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Yvon Jaspers (@yvonjaspers.official)

Oproep

Bij het bericht doet de presentatrice meteen een oproep: “Ben jij boer(in) en vrijgezel? Heb je zin in het avontuur van de liefde? Meld je dan nu aan! Wie weet, ben je volgend jaar met Valentijn niet meer alleen! (Dat zou echt leuk zijn…)”

Opluchting

Hoewel Boer zoekt Vrouw altijd een kijkcijferbom is geweest, werd het afgelopen seizoen iets minder goed bekeken. Veel fans waren dan ook bang dat het programma voorlopig niet meer op de buis zou komen. Gelukkig blijkt niets minder waar, en kunnen we opgelucht ademhalen na dit leuke nieuws.

Geen internationale boeren

Dit nieuwe vervolg wordt het veertiende (!) seizoen. Vorig jaar werd er een seizoen gemaakt over internationale boeren, maar dit jaar gaan we weer uitsluitend kijken naar boeren op Hollandse bodem. Wanneer het nieuwe seizoen precies begint is nog niet bekend, dus daarvoor wordt ons geduld nog even op de proef gesteld. Wij kunnen niet wachten!

Lees ook: Jocelyn: ‘Mijn ex wil dat ik de diamanten ketting die ik van hem kreeg teruggeef’

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Tips en Weetjes, LINDA., Love Reality | Beeld: Linelle Deunk (KRO-NCRV), Instagram @yvonjaspers.official