Happy New Baby: Birgit Schuurman bevallen van zoontje

Happy New Baby: Birgit Schuurman bevallen van zoontje

‘De beste afsluiting’

2022 begon voor Birgit Schuurman en haar vriend Sander van Haarlem wel heel speciaal: het stel verwelkomde hun zoontje Jimi op de valreep in 2021, namelijk op de allerlaatste dag van het jaar.

Een mooi begin

De kersverse moeder deelde op Instagram een kiekje van zichzelf en Sander, die de pasgeboren Jimi vasthoudt. ’31 december 2021′, schrijft ze bij de lieve foto. ‘De beste afsluiting van het jaar!’

Uit haar eerdere huwelijk met Arne Toonen heeft Birgit ook een zoon. De twaalfjarige Chino. Birgit was elf jaar getrouwd met de regisseur toen ze in 2019 uit elkaar gingen. Inmiddels is ze alweer een tijdje samen met personal trainer Sander van Haarlem.

‘Te oud’

De 44-jarige Birgit kreeg na de aankondiging van haar zwangerschap nogal wat kritiek over zich heen. Mensen vonden dat ze de oud zou zijn om nog moeder te worden, maar Birgit had hier een sassy reactie op: “Ik ben jarig… 44… zie je er niet aan af hè?”, begint de jarige Birgit haar verhaal bij een stralende foto van zichzelf. “Oh ja, toch wel. De lachrimpels verraden ’t.” Ze kan het dan ook niet laten om even uit te halen naar alle haters. “Ja, ik ben dan 60 als mijn kind 16 is, boeien!!!” Heerlijk.

“Zo, moest er ff uit”, gaat Birgit verder onder de betreffende Instagram-post. Hoewel ze super veel vrolijke en lieve reacties op haar zwangerschap heeft ontvangen, zaten die paar negatievelingen haar toch dwars. “Weet dat ik daar beter niet op kan reageren, maar kon ’t toch niet laten”, aldus de actrice.

Lees ook: Babynieuws! Birgit Schuurman en vriend verwachten eerste kindje samen

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress