Zo maak je de ultieme Valentijnssnack voor je geliefde

movienight

Voor de perfecte movienight!

Ga je je geliefde verrassen met een filmavondje aankomende Valentijnsdag? Met deze leuke snack zit je gebakken! Natuurlijk kun je ‘m ook aan je bestie serveren. Leuk juist, voor als jullie momenteel beide geen lover hebben. Liefde gaat tenslotte door de maag…

Valentijnsdag

Gordijnen dicht en film aan: soms wil je op Valentijnsdag helemaal niet opgedoft de deur uitgaan, maar je samen met je lover gewoon lekker terugtrekken. Enne, een avondje op de bank is niet compleet zonder heerlijke snack op schoot. Nu kun je gaan voor een bakje popcorn, maar met dit recept til je je hapjes naar een hoger niveau. We laten je namelijk zien hoe je het perfecte snackje voor Valentijnsdag maakt. Enne, het is ook nog eens heel erg makkelijk!

Hartvormige aardbeien

Met een beetje creativiteit maak je dat ene gerecht écht aantrekkelijk voor het oog. Op Valentijnsdag kies je uiteraard voor aardbeien – want kleur van de liefde – om het geheel wat op te leuken. Om helemaal punten te scoren bij je geliefde, snij je deze in de vorm van een hart en voeg je er een vleugje chocolade aan toe. Hartvormige aardbeien zijn dé manier om in een handomdraai een beetje liefde toe te voegen aan je filmavond. Kijk maar!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LAUREN (@health_by_lo)

Zo ga je te werk

Zoek om te beginnen aardbeien die al een beetje een hartvorm hebben. Dit kan het gemakkelijker maken om de hartvorm te creëren door de natuurlijke vorm van de aardbei te gebruiken. Was dan je aardbeien grondig en verwijder de bladeren. Leg vervolgens de aardbeien plat neer en snij er aan de bovenkant een sierlijk driehoekje uit zodat ze een hartvorm krijgen. Verwarm nu wat chocolade in de magnetron zodat het gaat smelten en dip de bovenkant van de aardbeien hierin. Whoop! Even laten drogen en je hebt gegarandeerd succes. Happy Valentine!

Lees ook: Met deze decoratietip scoor je punten op Valentijnsdag

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Instagram @helath_by_lo | Beeld: Adobe Stock