Zien: zó ziet Gordon Ramsay eruit zonder zijn kokstenue – en ja: hij heeft een sixpack

Wie had gedacht dat de chef er zo uit zou zien!

Het grootste deel van de tijd staat Gordon Ramsay in de keuken de lekkerste gerechten in elkaar te flansen, maar zo nu en dan gaat de chef ook op een welverdiende vakantie. Laatst vertoefde de Schot in Hawaii en daar maakte hij een kiekje dat ons een goed zicht gaf op zijn verbazingwekkend gespierde lichaam.

Hoe heeft de chefkok dit voor elkaar gekregen?

Strak lichaam 
Het leven is niet eerlijk. Jij sport vier keer per week en zegt ‘nee’ tegen alle lekkernijen (die nota bene regelrecht uit het receptenboek van Gordon himself komen). En dan nog zit jij opgeschept met iets wat meer weg heeft van een beertender dan een sixpack. Het is dan moeilijk te geloven dat Gordon Ramsay een superstrak lichaam heeft.

Training 
Ja, je las het goed: Gordon Ramsay zit superstrak in zijn vel. We zijn benieuwd of hij zich weleens tegoed doet aan zijn eigen crème brûleetjes, want dat lichaam verschijnt niet zomaar. 
Toch is het niet helemaal een verrassing voor degenen die Gordon al lange tijd volgen. De chef begon zijn carrière namelijk als voetballer, dus hij is een pittige training wel gewend.

Verklaring
Maar een beetje training is natuurlijk niet alles. Naast Gordons liefde voor koken (en volgens ons dan toch ook het opeten van die baksels?), is Gordon ook een groot van fan Ironman triatlons. Voor de leken onder ons: hierbij zwem je 3,9 kilometer, fiets je 180 kilometer én ren je 42 kilometer. En dat alles in één dag… Een aantal jaar geleden was de chef in Hawaii voor de World Ironman Championships en daar nam hij dit kiekje. Indrukwekkend hoor, Gordon!

Ook lezen: Zo zien de drie dochters van actrice Angela Schijf eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest

Bron: Shortlist | Beeld: Videostill